MicrosoftTeams-image (3)

Storskytten Lukas Nilsson skifter til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har skrevet under på en 2-årig aftale med endnu en forstærkning til næste sæson i form af svenske Lukas Nilsson.

Bagspilleren, der startede sin karriere i svenske Ystad, skifter derfor til den danske liga efter at have tørnet ud for tyske Rhein-Neckar Löwen de seneste tre sæsoner.

“Lukas har trods sin unge alder allerede præsteret på højt internationalt niveau med syv sæsoner i den tyske Bundesliga, masser af erfaring fra Champions League og med det svenske landshold. Vi har tidligere forsøgt at få Lukas til Aalborg, så derfor er vi naturligvis glade for, at det nu er lykkes og glæder os til at udvikle yderligere på hans store potentiale. Han er meget eksplosiv og har en utrolig skudstyrke, som jeg er sikker på, vi kan få stor glæde af i Aalborg Håndbold fra næste sæson,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Den 26-årige venstre back har desuden spillet flere sæsoner i THW Kiel, som spottede det store talent allerede som 19-årig i 2016, hvor det blev til fire sæsoner. I nationalt regi blev han topscorer i den svenske liga som 18-årig og har allerede spillet 73 kampe for det svenske landshold, som han blandt andet vandt EM-sølv med i 2018.

Svenskeren selv ser også frem til det forestående skifte:

“Efter mange år i Bundesligaen ser jeg frem til de nye udfordringer. Aalborg Håndbold har virkelig præsteret flot over de seneste år, og da muligheden bød sig, var det ikke et svært valg. Jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet efter sommerferien og møde mine nye holdkammerater, og sammen vinde flere titler til klubben” udtaler Lukas Nilsson.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse