MicrosoftTeams-image (3)

Storslået håndbold-tur til AG Købehavn for Støvring-unge

31 piger og drenge i aldersgruppen U 10 og U 12 og 10 trænere og forældre fra Støvring IF havde slået pjalterne sammen med Aalborg Håndbold Support til vores udekamp i lørdags mod AG København.

Og sikke en oplevelse, de fik – og undervejs var det også tydeligt at høre stemningen fra Aalborg Håndbold Support-gruppen på omkring 75-80 i Brøndby-Hallen.

Spillere i Støvring IF er med i projektet Super Train, som klubben kører – og et projekt, som er en mulighed for motiverede ungdomsspillere til at få håndboldtræning ud over det sædvanlige.

Og denne lørdag gav desuden en oplevelse ud over det sædvanlige. Initativtagerne i klubben havde en heldig hånd med at vælge AG-kampen, som det jo som bekendt gav sejr til os på 25-24.

Efter kampen skrev vores spillere masser af autografer til Støvring-spillerne, der også blev fotograferet inde i målet med spillere.

I bussen havde Aalborg Håndbold Supoport bl.a. arrrangeret tegnekonkurrence, hvor de skulle tegne Aalborg Håndbolds spillere. De var præmier til de tre bedste tegninger, og vinderne var Laurits Kristensen, Nicole Kristensen og Kristine Heien Lauridsen.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse