MicrosoftTeams-image (3)

Storslået håndbold-tur til AG Købehavn for Støvring-unge

31 piger og drenge i aldersgruppen U 10 og U 12 og 10 trænere og forældre fra Støvring IF havde slået pjalterne sammen med Aalborg Håndbold Support til vores udekamp i lørdags mod AG København.

Og sikke en oplevelse, de fik – og undervejs var det også tydeligt at høre stemningen fra Aalborg Håndbold Support-gruppen på omkring 75-80 i Brøndby-Hallen.

Spillere i Støvring IF er med i projektet Super Train, som klubben kører – og et projekt, som er en mulighed for motiverede ungdomsspillere til at få håndboldtræning ud over det sædvanlige.

Og denne lørdag gav desuden en oplevelse ud over det sædvanlige. Initativtagerne i klubben havde en heldig hånd med at vælge AG-kampen, som det jo som bekendt gav sejr til os på 25-24.

Efter kampen skrev vores spillere masser af autografer til Støvring-spillerne, der også blev fotograferet inde i målet med spillere.

I bussen havde Aalborg Håndbold Supoport bl.a. arrrangeret tegnekonkurrence, hvor de skulle tegne Aalborg Håndbolds spillere. De var præmier til de tre bedste tegninger, og vinderne var Laurits Kristensen, Nicole Kristensen og Kristine Heien Lauridsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse