pokaler_header_new

Storslået håndbold-tur til AG Købehavn for Støvring-unge

31 piger og drenge i aldersgruppen U 10 og U 12 og 10 trænere og forældre fra Støvring IF havde slået pjalterne sammen med Aalborg Håndbold Support til vores udekamp i lørdags mod AG København.

Og sikke en oplevelse, de fik – og undervejs var det også tydeligt at høre stemningen fra Aalborg Håndbold Support-gruppen på omkring 75-80 i Brøndby-Hallen.

Spillere i Støvring IF er med i projektet Super Train, som klubben kører – og et projekt, som er en mulighed for motiverede ungdomsspillere til at få håndboldtræning ud over det sædvanlige.

Og denne lørdag gav desuden en oplevelse ud over det sædvanlige. Initativtagerne i klubben havde en heldig hånd med at vælge AG-kampen, som det jo som bekendt gav sejr til os på 25-24.

Efter kampen skrev vores spillere masser af autografer til Støvring-spillerne, der også blev fotograferet inde i målet med spillere.

I bussen havde Aalborg Håndbold Supoport bl.a. arrrangeret tegnekonkurrence, hvor de skulle tegne Aalborg Håndbolds spillere. De var præmier til de tre bedste tegninger, og vinderne var Laurits Kristensen, Nicole Kristensen og Kristine Heien Lauridsen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...