pokaler_header_new

Storspil af Sander Sagosen og Palicka i landskampe

Sander Sagosen og Andreas Palicka storspillede for henholdsvis Norge og Sverige i søndagens landskampe, og de vender i løbet af mandagen tilbage med til Aalborg med stor selvtillid – og for Sanders vedkommende også en del træthed med tre kampe på fire dage med næsten fuld spilletid.

Sander Sagosen var arkitekten og profilen bag den norske sejr på 32-29 over Frankrig. Han scorede seks flotte mål og havde mange assists. Helt fortjent blev han for anden kamp træk kåret som Norges bedste spiller.

Danmark blev en sikker vinder af Golden League, da holdet vandt den afgørende kamp mod Island med 32-24. Det blev en stille dag for kontoret for Simon Hald og den islandske keeper, Aron Edvardsson. Hald var kun på banen de sidste to minutter, mens Aron fik ca. et kvarter i målet for Island mod slutningen af kampen.

Andreas Palicka vogtede målet for Sverige i sejren på 32-28 over Rusland ved en turnering i Gdansk i Polen, og han præsterede ikke færre end 20 redninger, heraf flere afgørende redninger på tidspunkter, hvor kampen var tæt.

Endelig var Martin Larsen i aktion på det danske udviklingslandshold ved en firenationers turnering i Polen, hvor holdet sluttede af med sejr på 25-21 over Norge. Martin Larsen noterede sig for tre scoringer i kampen.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...