MicrosoftTeams-image (3)

Storspil af Sander Sagosen og Palicka i landskampe

Sander Sagosen og Andreas Palicka storspillede for henholdsvis Norge og Sverige i søndagens landskampe, og de vender i løbet af mandagen tilbage med til Aalborg med stor selvtillid – og for Sanders vedkommende også en del træthed med tre kampe på fire dage med næsten fuld spilletid.

Sander Sagosen var arkitekten og profilen bag den norske sejr på 32-29 over Frankrig. Han scorede seks flotte mål og havde mange assists. Helt fortjent blev han for anden kamp træk kåret som Norges bedste spiller.

Danmark blev en sikker vinder af Golden League, da holdet vandt den afgørende kamp mod Island med 32-24. Det blev en stille dag for kontoret for Simon Hald og den islandske keeper, Aron Edvardsson. Hald var kun på banen de sidste to minutter, mens Aron fik ca. et kvarter i målet for Island mod slutningen af kampen.

Andreas Palicka vogtede målet for Sverige i sejren på 32-28 over Rusland ved en turnering i Gdansk i Polen, og han præsterede ikke færre end 20 redninger, heraf flere afgørende redninger på tidspunkter, hvor kampen var tæt.

Endelig var Martin Larsen i aktion på det danske udviklingslandshold ved en firenationers turnering i Polen, hvor holdet sluttede af med sejr på 25-21 over Norge. Martin Larsen noterede sig for tre scoringer i kampen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse