pokaler_header_new

Stort semifinalebrag i vente

Torsdag aften gælder det anden semifinale mod GOG, hvor vi med en sejr eller uafgjort kan sikre os en plads i DM-finalen – og oveni det, bliver det også første opgør i 2021 med tilskuere på lægterne i Jutlander Bank Arena!

Man kan derfor roligt sige, at der venter et brag af de helt store – og der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe håndboldfest.

I mandags spillede vi første DM-semifinale i Gudme, og med en flot holdpræstation sikrede vi os sejren – og vi har derfor mulighed for at spille os i DM-finalen hjemme i Jutlander Bank Arena torsdag aften.

Det bliver i en udsolgt Arena, hvor cirka 2.400 håndboldhungrende sæsonkortholdere og samarbejdspartnere med garanti er klar til at give den gas på tribunen efter snart et halvt år uden live-håndbold.

Har du ikke billet til kampen, kan du følge opgøret live på TV2 Sport. Kampstart er kl. 20.30.

TIL DIG MED BILLET:
I denne tid er der nogle særlige praktiske forhold, der gør sig gældende. Vi opfordrer derfor til, at du orienterer dig på denne side, hvor du finder al information omkring krav om coronapas, særlige indgangsforhold. mundbind mm. – dørene åbner kl. 19.00.
 
Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er torsdag kl. 20.30.

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link – (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...