MicrosoftTeams-image (3)

Stort semifinalebrag i vente

Torsdag aften gælder det anden semifinale mod GOG, hvor vi med en sejr eller uafgjort kan sikre os en plads i DM-finalen – og oveni det, bliver det også første opgør i 2021 med tilskuere på lægterne i Jutlander Bank Arena!

Man kan derfor roligt sige, at der venter et brag af de helt store – og der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe håndboldfest.

I mandags spillede vi første DM-semifinale i Gudme, og med en flot holdpræstation sikrede vi os sejren – og vi har derfor mulighed for at spille os i DM-finalen hjemme i Jutlander Bank Arena torsdag aften.

Det bliver i en udsolgt Arena, hvor cirka 2.400 håndboldhungrende sæsonkortholdere og samarbejdspartnere med garanti er klar til at give den gas på tribunen efter snart et halvt år uden live-håndbold.

Har du ikke billet til kampen, kan du følge opgøret live på TV2 Sport. Kampstart er kl. 20.30.

TIL DIG MED BILLET:
I denne tid er der nogle særlige praktiske forhold, der gør sig gældende. Vi opfordrer derfor til, at du orienterer dig på denne side, hvor du finder al information omkring krav om coronapas, særlige indgangsforhold. mundbind mm. – dørene åbner kl. 19.00.
 
Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er torsdag kl. 20.30.

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link – (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse