pokaler_header_new

Stortalenter rykkes op i ligatruppen til næste sæson

Fra næste sæson bliver de to talentfulde bagspillere Aleksander Selmar, 19, og Oliver Norlyk, 18, en fast del af ligatruppen.

Aleksander Selmar har underskrevet en 1-årig kontrakt, mens Oliver Norlyk har sat sin underskrift på en 2-årig aftale. Sidstnævnte vil fortsat være en del af U18-truppen. Aleksander har bl.a. fået sin håndboldopvækst i Hjallerup IF, mens Olivers håndboldopdragelse stammer fra Aars HK.
 
– Vi er glade for, at vi til næste sæson får to stortalenter indlemmet i ligatruppen. Aleksander og Oliver har begge et stort potentiale og er allerede nu med omkring ungdomslandsholdene. De får mulighed for at indfri dette potentiale og udvikle sig yderligere ved at blive udfordret på højeste niveau dagligt, siger direktør Jan Larsen.
 
Farvel til Hessellund og Jotic
 
I samme ombæring siger vi efter indeværende sæson farvel til Jacob Hessellund og Lovro Jotic, der begge forlader klubben til sommer.
 
– Jacob og Lovro har begge ydet en stor indsats for klubben, som vi har været og fortsat er meget glade for. Vi ønsker dem al mulig held og lykke med deres kommende udfordringer, siger Jan Larsen.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...