MicrosoftTeams-image (3)

Stortalentet Andreas Holst Jensen skifter til Aalborg Håndbold

Et af dansk herrehåndbolds største talenter, 21-årige Andreas Holst Jensen, skifter til Aalborg Håndbold næste sommer. Det sker på en tre-årig kontrakt.

Den to meter høje venstre back var sidste sæson med til at skyde GOG tilbage i toppen af ligaen og blev udtaget til A-landsholdet, inden han blev korsbåndsskadet i semifinalen i maj. Hans genoptræning forløber planmæssigt, og han forventes tilbage på GOGs hold i slutningen af denne sæson.

-Vi har længe haft Andreas Holst i kikkerten, og vi er glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold. Han har et fantastisk skud, et godt blik for sine medspillere og er samtidig en tovejsspiller, der også er stærk i defensiven, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Andreas Holst Jensen kommer oprindeligt fra Lemvig og har som ungdomsspiller tørnet ud for både Team Tvis Holstebro og Skanderborg Håndbold, inden han vendte tilbage til barndomsklubben i Lemvig, som han var med til at spille op i ligaen for et par sæsoner siden. I 2014 skiftede han til GOG. Han har spillet en række ungdomslandskampe og bl.a. vundet ungdoms OL og U 19, bl.a. sammen med Simon Hald og Christian Jensen.

-Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold, der er en klub med store ambitioner og med tradition for at spille med om medaljerne i ligaen. Det bliver dejligt at få hjemmebane i Jutlander Bank Arena foran Danmarks største hjemmepublikum, siger Andreas Holst Jensen.
 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse