MicrosoftTeams-image (3)

Sublim holdindsats sikrede sejren i Gudme

En fremragende og vedholdende holdpræstation banede vejen for en sejr på 34-30 efter 14-14 ved pausen i dagens udekamp mod GOG i Primo Tours Ligaen.

Vi kom under pres fra kampens start, hvor hjemmeholdet hurtigt kom i front både 4-1 og 5-2 i de indledende minutter, hvor tingene ikke gik vores vej.

Vi blev dog ved med at arbejde hårdt, og langsomt fik vi kæmpet os tilbage igen. Det var i en tæt første halvleg, hvor der var masser af intensitet i begge ender. 

Efter pausen kom GOG igen bedst ud. De fik taget teten og var det første kvarter af anden halvleg hele tiden et lille skridt foran.

Herefter beordrede trænerteamet taktiske ændringer. Vi gik over og spillede 7 mod 6 i angrebet, mens vi i forsvaret skiftede til at dække 5-1 med Magnus Saugstrup fremme. Det ændrede rytmen på kampen, hvor vi nu fik overtaget, og med 13 minutter igen tog vi føringen.

Resten af kampen så vi os ikke tilbage, og få minutter senere havde vi udbygget føringen til fem mål. I slutfasen blev der byttet mål i begge ender, men hjemmeholdet fik aldrig færten af et sent comeback.

Vi kan dermed nyde turen hjem til Aalborg med to point i bagagen, og vi har dermed maksimumpoint efter de to første runder i Primo Tours Ligaen. Næste opgave er på udebane mod Århus Håndbold, der ligeledes har hentet to sejre ud af to mulige.

Dagens sejr blev grundlagt af en fantastisk vedholdende indsats af alle drengene, der kampen igennem holdte hovedet koldt.

Sebastian Barthold viste vejen i angrebet og blev topscorer med ni mål. Det var en noget nær fejlfri indsats fra vores norske fløj, der scorede på sine første ni forsøg, inden en afbrænder i slutfasen spolerede den perfekte skudprocent.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for GOG Håndbold:
Stig Tore Nilsen 7, Lasse Møller 5, Emil Lærke 4, Odinn Rikhardsson 3, Josef Pujol 3, Emil Jakobsen 3, Arnar Arnarsson 2, Oscar Bergendahl 1, Mathias Gidsel 1, Frederik Bo Andersen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 9, Magnus Saugstrup 6, Henrik Møllgaard 5, Mads Christiansen 4, Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 3, Mark Strandgaard 3. 

Redninger:
Viktor Hallgrimsson: 4/28 (14 %)
Søren Haagen: 411 (36 %)

Mikael Aggefors: 7/22 (32 %)
Kristian Sæverås: 6/20 (30 %)

Udvisninger:
GOG Håndbold: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard. 

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.410. 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse