MicrosoftTeams-image (3)

Succes for landsholdsspillerne søndag

Felix Claar var atter på pletten for Sverige med syv fuldtræffere, mens Kristian Bjørnsen nettede fem gange for Norge i søndagens landskampe.

Søndag var det blevet tid til returkampene i Euro Cup 2024, hvor Sverige for anden gang på få dage besejrede Spanien, denne gang med cifrene 31-30 i en kamp der blev afviklet i spanske Jaen. Her blev Felix Claar for anden kamp i træk topscorer for Sverige, hvor det blev til syv scoringer.

Målmand Simon Gade fulgte op på torsdagens landskampsdebut med endnu en god præstation, da det danske A-landshold spillede returopgør mod Tyskland i Hamborg. Med tre redninger på i alt ni afslutninger endte Gade med en redningsprocent på 33, i en kamp hvor Danmark atter sejrede sikkert, denne gang med cifrene 28-21.

Det danske landshold blev også godt hjulpet på vej af den tidligere, og kommende, Aalborg Håndbold-spiller Simon Hald, der var en solid ankermand i det danske forsvar, mens en anden kommende Aalborg-spiller, Thomas Arnoldsen, blev noteret for tre fuldtræffere i returkampen, efter torsdag aften at have scoret syv gange mod Tyskland i første opgør i Sparekassen Danmark Arena. Også den tidligere Aalborg-spiller Mads Mensah var i aktion for Danmark i søndagens opgør.

For Norge var der tale om revanche i EM-kvalifikationskampene, efter at man tidligere på ugen tabte 25-24 på udebane til Serbien. Hævnen blev sød for nordmændene, der med de knusende sikre cifre 35-25 tog sejren på hjemmebane i en kamp hvor Kristian Bjørnsen blev noteret for fem mål, mens Sebastian Barthold til gengæld ikke kom på banen.

Også Island var på jagt efter revanche, efter at man noget overraskende tabte på udebane til Tjekkiet i midtugen, og også for Aron Pálmarsson og co. blev det søndag til sejr, da man hjemme i Reykjavik sejrede med 28-19 over tjekkerne. blandt andet via tre scoringer af Pálmarsson.

På det danske U/21-landshold, ledet af landstræner Arnór Atlason, var både Victor Kløve og Christian Termansen i kamp mod Tyskland. Desværre trak tyskerne for anden gang i træk det længste strå og sejrede 32-26 på hjemmebanen i Hamborg.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse