MicrosoftTeams-image (3)

Succes for landsholdsspillerne søndag

Felix Claar var atter på pletten for Sverige med syv fuldtræffere, mens Kristian Bjørnsen nettede fem gange for Norge i søndagens landskampe.

Søndag var det blevet tid til returkampene i Euro Cup 2024, hvor Sverige for anden gang på få dage besejrede Spanien, denne gang med cifrene 31-30 i en kamp der blev afviklet i spanske Jaen. Her blev Felix Claar for anden kamp i træk topscorer for Sverige, hvor det blev til syv scoringer.

Målmand Simon Gade fulgte op på torsdagens landskampsdebut med endnu en god præstation, da det danske A-landshold spillede returopgør mod Tyskland i Hamborg. Med tre redninger på i alt ni afslutninger endte Gade med en redningsprocent på 33, i en kamp hvor Danmark atter sejrede sikkert, denne gang med cifrene 28-21.

Det danske landshold blev også godt hjulpet på vej af den tidligere, og kommende, Aalborg Håndbold-spiller Simon Hald, der var en solid ankermand i det danske forsvar, mens en anden kommende Aalborg-spiller, Thomas Arnoldsen, blev noteret for tre fuldtræffere i returkampen, efter torsdag aften at have scoret syv gange mod Tyskland i første opgør i Sparekassen Danmark Arena. Også den tidligere Aalborg-spiller Mads Mensah var i aktion for Danmark i søndagens opgør.

For Norge var der tale om revanche i EM-kvalifikationskampene, efter at man tidligere på ugen tabte 25-24 på udebane til Serbien. Hævnen blev sød for nordmændene, der med de knusende sikre cifre 35-25 tog sejren på hjemmebane i en kamp hvor Kristian Bjørnsen blev noteret for fem mål, mens Sebastian Barthold til gengæld ikke kom på banen.

Også Island var på jagt efter revanche, efter at man noget overraskende tabte på udebane til Tjekkiet i midtugen, og også for Aron Pálmarsson og co. blev det søndag til sejr, da man hjemme i Reykjavik sejrede med 28-19 over tjekkerne. blandt andet via tre scoringer af Pálmarsson.

På det danske U/21-landshold, ledet af landstræner Arnór Atlason, var både Victor Kløve og Christian Termansen i kamp mod Tyskland. Desværre trak tyskerne for anden gang i træk det længste strå og sejrede 32-26 på hjemmebanen i Hamborg.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse