pokaler_header_new

Super comeback giver sejr i første bronzekamp

I sidste ende sled vi os til en fantastisk sejr på 25-26 i aftenens udekamp mod GOG efter undervejs at have været helt nede i sækken og bagud med seks mål. Vi kan dermed sikre os bronzen, hvis vi får point i anden bronzekamp, der spilles i Jutlander Bank Arena på mandag 28. maj kl. 19.30.

Vi fik en forfærdelig start på kampen, og der skulle gå mere end otte minutter, inden vi for første gang fik sat bolden i netmaskerne – på det tidspunkt var vi nede 4-0.
Det fik dog ikke sat yderligere skub i målscoren, og hjemmeholdet kunne desværre udbygge føringen i løbet af første halvleg. Forspringet nåede sit højeste ved stillingen 12-6 med fem minutter tilbage til pausen.

På dette tidspunkt forsøgte vi os med 7 mod 6 spillet, og det bar frugt. Vi kom nemmere frem til de gode chancer, og vi fik således forspringet ned på fire ved pausestilling på 14-10. Det var første 30 minutter, hvor vi virkelig havde svært ved at få tingene til at fungere.

Bedre var det efter sidebyttet, hvor vi havde fået fornyet energi og tro på tingene oven på den gode slutning på første halvleg. Vi fortsatte med 7 mod 6 spillet og blev ved med at skære ned på hjemmeholdets forspring.

Vi fik kontakt ved stillingen 17-17 i nogle gode perioder, hvor Søren Pedersen bød til med flere fine redninger, mens Lovro Jotic satte et par vigtige scoringer ind i den anden ende.

GOG tog timeout efter udligningen, og de kom atter i teten efterfølgende, hvor vi hele tiden hang et mål eller to efter. Vi gav dog aldrig slip, og drengene fortsatte med at kæmpe benhårdt for at holde kontakten.

Og den forrygende fight betalte sig. Med knap tre minutter igen fik vi vores første føring i kampen ved stillingen 24-25. Den endelige afgørelse faldt 20 sekunder før tid, hvor Tobias Ellebæk sled sig igennem og med sin scoring til 24-26 reelt afgjorde kampen til kæmpe jubel hos de tilrejsende Aalborg-tilhængere. Hjemmeholdets sidste scoring til slutresultatet 25-26 var derfor uden betydning.

Aftenens flotte comeback giver nu det bedste udgangspunkt forud for anden bronzekamp, som spilles i Jutlander Bank Arena på mandag 28. maj kl. 19.30. Får vi point i denne kamp, vil det betyde, at bronzemedaljerne er vores. Vi får brug for fuld opbakning på lægterne, og du kan fortsat sikre dig din billet og hjælpe med at spille bronzen til Aalborg. Køb din billet her.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Niclas Kirkeløkke 4, Lasse Møller 4, Mark Strandgaard 3, Magnus Jøndal 3, Henrik Jakobsen 3, Torsten Laen 2, Frederik Clausen 2, Frank Mikkelsen 1, Jon Andersen 1,Lasse Kronborg 1, Gøran Johannesen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 6, Lovro Jotic 4, Buster Juul 4, René Antonsen 3, Martin Larsen 3, Tobias Ellebæk 3, Simon Hald 2, Sebastian Barthold 1.

Udvisninger:
GOG Håndbold: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.484.

Dagens dommere var Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...