MicrosoftTeams-image (3)

Super comeback giver sejr i første bronzekamp

I sidste ende sled vi os til en fantastisk sejr på 25-26 i aftenens udekamp mod GOG efter undervejs at have været helt nede i sækken og bagud med seks mål. Vi kan dermed sikre os bronzen, hvis vi får point i anden bronzekamp, der spilles i Jutlander Bank Arena på mandag 28. maj kl. 19.30.

Vi fik en forfærdelig start på kampen, og der skulle gå mere end otte minutter, inden vi for første gang fik sat bolden i netmaskerne – på det tidspunkt var vi nede 4-0.
Det fik dog ikke sat yderligere skub i målscoren, og hjemmeholdet kunne desværre udbygge føringen i løbet af første halvleg. Forspringet nåede sit højeste ved stillingen 12-6 med fem minutter tilbage til pausen.

På dette tidspunkt forsøgte vi os med 7 mod 6 spillet, og det bar frugt. Vi kom nemmere frem til de gode chancer, og vi fik således forspringet ned på fire ved pausestilling på 14-10. Det var første 30 minutter, hvor vi virkelig havde svært ved at få tingene til at fungere.

Bedre var det efter sidebyttet, hvor vi havde fået fornyet energi og tro på tingene oven på den gode slutning på første halvleg. Vi fortsatte med 7 mod 6 spillet og blev ved med at skære ned på hjemmeholdets forspring.

Vi fik kontakt ved stillingen 17-17 i nogle gode perioder, hvor Søren Pedersen bød til med flere fine redninger, mens Lovro Jotic satte et par vigtige scoringer ind i den anden ende.

GOG tog timeout efter udligningen, og de kom atter i teten efterfølgende, hvor vi hele tiden hang et mål eller to efter. Vi gav dog aldrig slip, og drengene fortsatte med at kæmpe benhårdt for at holde kontakten.

Og den forrygende fight betalte sig. Med knap tre minutter igen fik vi vores første føring i kampen ved stillingen 24-25. Den endelige afgørelse faldt 20 sekunder før tid, hvor Tobias Ellebæk sled sig igennem og med sin scoring til 24-26 reelt afgjorde kampen til kæmpe jubel hos de tilrejsende Aalborg-tilhængere. Hjemmeholdets sidste scoring til slutresultatet 25-26 var derfor uden betydning.

Aftenens flotte comeback giver nu det bedste udgangspunkt forud for anden bronzekamp, som spilles i Jutlander Bank Arena på mandag 28. maj kl. 19.30. Får vi point i denne kamp, vil det betyde, at bronzemedaljerne er vores. Vi får brug for fuld opbakning på lægterne, og du kan fortsat sikre dig din billet og hjælpe med at spille bronzen til Aalborg. Køb din billet her.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Niclas Kirkeløkke 4, Lasse Møller 4, Mark Strandgaard 3, Magnus Jøndal 3, Henrik Jakobsen 3, Torsten Laen 2, Frederik Clausen 2, Frank Mikkelsen 1, Jon Andersen 1,Lasse Kronborg 1, Gøran Johannesen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 6, Lovro Jotic 4, Buster Juul 4, René Antonsen 3, Martin Larsen 3, Tobias Ellebæk 3, Simon Hald 2, Sebastian Barthold 1.

Udvisninger:
GOG Håndbold: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.484.

Dagens dommere var Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse