MicrosoftTeams-image (3)

Super Cup-brag tirsdag aften

Tirsdag aften i Sparekassen Danmark Arena, er GOG modstanderen i den direkte kamp om sæsonens første trofæ. Endnu ledige billetter til aftenens kampe.

Efter den afsluttende testkamp i torsdags mod Skjern, står Stefan Madsens tropper i aften foran sæsonens første gældende kamp.

Her venter en revanche fra DM-finalerne mod GOG, i en kamp der samtidig gælder jagten på intet mindre end den fjerde Super Cup-titel i træk for Aalborg Håndbold.

Opstarten for de rødblusede har i alt budt på seks testkampe, hvoraf de tre er vundet, en er endt uafgjort, mens to er endt med nederlag.

Nytilkomne Mads Hoxer kan i aftenens kamp få sin officielle debut i Aalborg-trøjen, mens ligeledes nytilkomne Mikkel Hansen og Andreas Flodman foreløbig tager plads på skadeslisten, hvor også kollega Martin Larsen er at finde.

For GOG’s vedkommende har opstarten ligeledes budt på en række kampe, i alt fem styks, der resulterede i tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

På holdkortet har man måtte tage afsked med profilerne Mathias Gidsel, Oscar Bergendahl og Emil Lærke, samt den stærke målmandsduo Torbjørn Bergerud og Viktor Hallgrimsson, mens man til gengæld har fået tilført en række nye navne blandt andet i form af Lauritz Reinholdt Legér, Henrik Jakobsen, målmand Tobias Thulin, stortalentet Oskar Vind, samt slovenske Nejc Cehte.

Aftenens Sparekassen Danmark Super Cup i Sparekassen Danmark Arena afvikles som et dobbelt-opgør, hvor også de regerende mestre på kvindesiden, Odense Håndbold, møder pokalvinderne fra Team Esbjerg.

Det opgør starter kl. 18.30, mens Aalborg Håndbolds opgør mod GOG efter planen starter kl. 20.30.

Der resterer endnu få ledige billetter til aftenens dobbelt-brag, disse sælges via dette link.

Har du ikke mulighed for at overvære kampene i Sparekassen Danmark Arena, sendes begge opgør også direkte på TV2 Sport og TV2 Play.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse