pokaler_header_new

Super Cup-finale mod AG København i Gigantium 28. august

Vi skyder sæsonen i gang med et brag, når vi tirsdag 28. august kl. 18.45 spiller finalen i Super Cup mod mestrene og pokalvinderne fra AG København – i Gigantium Arena i Aalborg.

Super Cup arrangeres af Divisionsforeningen Håndbold og er den første af tre trofæer, der spilles om i sæsonens løb i dansk håndbold. AG København er jo både danske mestre og pokalvindere, og derfor er det os som sølvv-vindere i pokalturneringen, der skal spille Super Cup.

– Det bliver super fedt for os at sparke sæsonen i gang med Super Cup i Aalborg tirsdag 28. august – og give vort store publikum lejlighed til både at se vort eget hold og AG København i aktion med nye spillere, siger direktør Jan Larsen.

– Der er tre titler i spil i dansk håndblld i løbet af sæsonen: Super Cup, Final4 og det danske mesterskab, og vi er opsatte på at følge op på de gode resultater fra sidste sæson mod AG København allerede i Super Cuppen, så vi kan sætte det første trofæ ind i skabet samtidig med, at det er en stor event at skyde sæsonen i gang med, siger Jan Larsen.

Billetsalget til Super Cuppen i Gigantium indledes i begyndelsen af august, og du kan her på hjemmesiden følge med i, hvornår du får mulighed for at sikre dig billetter til kampen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...