MicrosoftTeams-image (3)

Super Cup-finale mod AG København i Gigantium 28. august

Vi skyder sæsonen i gang med et brag, når vi tirsdag 28. august kl. 18.45 spiller finalen i Super Cup mod mestrene og pokalvinderne fra AG København – i Gigantium Arena i Aalborg.

Super Cup arrangeres af Divisionsforeningen Håndbold og er den første af tre trofæer, der spilles om i sæsonens løb i dansk håndbold. AG København er jo både danske mestre og pokalvindere, og derfor er det os som sølvv-vindere i pokalturneringen, der skal spille Super Cup.

– Det bliver super fedt for os at sparke sæsonen i gang med Super Cup i Aalborg tirsdag 28. august – og give vort store publikum lejlighed til både at se vort eget hold og AG København i aktion med nye spillere, siger direktør Jan Larsen.

– Der er tre titler i spil i dansk håndblld i løbet af sæsonen: Super Cup, Final4 og det danske mesterskab, og vi er opsatte på at følge op på de gode resultater fra sidste sæson mod AG København allerede i Super Cuppen, så vi kan sætte det første trofæ ind i skabet samtidig med, at det er en stor event at skyde sæsonen i gang med, siger Jan Larsen.

Billetsalget til Super Cuppen i Gigantium indledes i begyndelsen af august, og du kan her på hjemmesiden følge med i, hvornår du får mulighed for at sikre dig billetter til kampen.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse