MicrosoftTeams-image (3)

Super Cup i Gigantium fredag: Over 3.000 tilskuere

– Forhåndsinteressen for Super Cup på fredag er meget stor. Jeg forventer, at der kommer mellem 3.000 og 3.500 tilskuere, når vi spiller om sæsonens første titel mod Århus Håndbold. Det er glædeligt, at den interesse, der kulminerede med DM-finalerne i maj, fortsætter, og jeg håber, at vi kan sikre os sæsonens første titel.

Direktør Jan Larsen er så småt  ved at være i “kamp-mode”. Slut med test-kampe. Nu gælder det: Årets første titel: Super Cup mod pokalvinderne fra Århus Håndbold i Gigantium fredag kl. 19.00.

Derfra er der kun fem dage til næste vigtige kamp – 1/8 -finale i pokalturneringen på udebane i Herning onsdag kl. 19.00 mod HC Midtjylland, der med spillere som Kristian Gjessing, Heino Holm Knudsen, Martin Hansen og Jacob Østergaard er storfavoritter til at vinde 1. division.

– Det bliver dejligt at komme i gang, siger Jan Larsen. Jeg synes, vi har spillet rigtigt godt i de seneste test-kampe, ikke mindst mod GOG og mod Kiel i sidste uge, så det tegner godt. Og så er det altid dejligt at være tilbage i Gigantium og nyde den store opbakning fra vores trofaste fans.

Allerede kl. 17.15 på fredag er håndbold på topplan i Gigantium, når Aalborg KFUMs og Vadum IFs “stjernehold” anno ca. 1995-2000 mødes i en forkamp, som ingen af holdene vil tabe.

Det er fortsat muligt at sikre sig billetter til kampene – her på hjemmesiden.
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse