MicrosoftTeams-image (3)

Super Cup: Sæsonens første titel er på spil

Tirsdag aften skal slaget om en af dansk håndbolds tre titler stå. Kampen bliver mellem Aalborg Håndbold og GOG, og opgøret spilles i Jutlander Bank Arena med kampstart kl. 18.30.

Det er samtidigt et slag mellem de to seneste sæsoners nummer et og to i Herre Håndbold Ligaen, og der er altså lagt op til et vaskeægte brag, når sæsonens første trofæ er på spil.

I Aalborg Håndbold er der kommet flere nye profiler til, og der er således seks nye spillere i truppen i forhold til den seneste sæson.

GOG-mandskabet har ligeledes fået tilført nye kræfter henover sommerpausen, og de har bl.a. tilføjet de to landsholdsprofiler Morten Olsen og Anders Zachariassen.

Seneste indbyrdes møde var tilbage i december 2019, hvor GOG sejrede i sidste sekund af Santander Cuppens kvartfinale. Denne kamp var det ottende indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i 2019, og tirsdagens titelkamp bliver den næste i rækken af spændende opgør i denne ny klassiker.

En anden af kampene i 2019 var netop Super Cuppen, som dengang blev spillet i Næstved, og hvor Aalborg Håndbold sikrede sig sejren med cifrene 30-25.

Meget af sket siden da, og begge hold har som nævnt haft flere udskiftninger i truppen på centrale positioner. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en særdeles interessant dyst, når næste slag i serien af denne ny klassiker skal slås – og ikke mindst når vinderen af sæsonens første titel skal findes.

Begge mandskaber kommer med en dugfrisk pokalsejr i bagagen. Aalborg Håndbold besejrede torsdag aften i overbevisende stil AJAX København, mens GOG ligeledes sikrede sig en storsejr, da de søndag slog KIF Kolding. 

Der er blevet løsrevet enkelte billetter til Super Cuppen, som kan købes lige her.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse