MicrosoftTeams-image (3)

Super Cup: Sæsonens første titel er på spil

Tirsdag aften skal slaget om en af dansk håndbolds tre titler stå. Kampen bliver mellem Aalborg Håndbold og GOG, og opgøret spilles i Jutlander Bank Arena med kampstart kl. 18.30.

Det er samtidigt et slag mellem de to seneste sæsoners nummer et og to i Herre Håndbold Ligaen, og der er altså lagt op til et vaskeægte brag, når sæsonens første trofæ er på spil.

I Aalborg Håndbold er der kommet flere nye profiler til, og der er således seks nye spillere i truppen i forhold til den seneste sæson.

GOG-mandskabet har ligeledes fået tilført nye kræfter henover sommerpausen, og de har bl.a. tilføjet de to landsholdsprofiler Morten Olsen og Anders Zachariassen.

Seneste indbyrdes møde var tilbage i december 2019, hvor GOG sejrede i sidste sekund af Santander Cuppens kvartfinale. Denne kamp var det ottende indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i 2019, og tirsdagens titelkamp bliver den næste i rækken af spændende opgør i denne ny klassiker.

En anden af kampene i 2019 var netop Super Cuppen, som dengang blev spillet i Næstved, og hvor Aalborg Håndbold sikrede sig sejren med cifrene 30-25.

Meget af sket siden da, og begge hold har som nævnt haft flere udskiftninger i truppen på centrale positioner. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en særdeles interessant dyst, når næste slag i serien af denne ny klassiker skal slås – og ikke mindst når vinderen af sæsonens første titel skal findes.

Begge mandskaber kommer med en dugfrisk pokalsejr i bagagen. Aalborg Håndbold besejrede torsdag aften i overbevisende stil AJAX København, mens GOG ligeledes sikrede sig en storsejr, da de søndag slog KIF Kolding. 

Der er blevet løsrevet enkelte billetter til Super Cuppen, som kan købes lige her.
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse