MicrosoftTeams-image (3)

Suveræn indsats sikrede storsejr i topkampen i Skjern

Klasseforskel er et stort ord, men det var ikke desto mindre tilfældet, da vi sejrede med 30-22 på udebane i Skjern. En sejr, der blev grundlagt i de første 30 minutter på en storslået holdpræstation. Føringen blev udbygget efter pausen til 13 mål ved 28-15 med 10 minutter igen, men så faldt koncentrationen forståeligt, og Skjern fik pyntet på resultatet. 

Skjern kom med tre landsholdsspillere i bagkæden fra kampens start:  Nikolaj Markussen, Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard. Vi havde Simon Hald, 20 år, i midterforsvaret. Sammen med Barud og alle de øvrige stod de klippefast og taktisk velforberedte fra første minut, og i målet spillede Ole Erevik op til sit allerhøjeste niveau – i samtlige 60 minutter.

Martin Larsen lagde ud, som han har spillet i de tidligere kampe. 1-0. Søndergaard udlignede. Det blev 2-2 efter godt syv minutter, men så var der slut for Skjern. Vi kom foran 6-2. Håvard Tvedten var rigtig i målhumør og boltrede sig på fløjen med fire mål ud af de første ni. 

Vi kom foran 12-4, og vi holdt føringen til imponerende 15-7 ved pausen. Vi stækkede Skjerns angrebsspil totalt og spillede klogt i hvert eneste angreb.

Skjern scorede hurtigt to mål i begyndelsen af 2. halvleg, men vi fik spillet stabilseret og opbyggede langsomt, men sikkert føringen til 28-15 mod et modløst Skjern-hold, hvor fløjspilleren Morten Balling markerede sig som Skjerns bedste bagspiller.

Morten Slundt,der spillede en stor kamp, måtte udgå med en mindre skade efter 10 minutter i 2. halvleg. Bag bænken sad også skadede spillere som Isa Guardiola, Stig Bugge, Nicolai Nygaard Pedersen og Marcus Mørk. Olafur Gustafsson var omklædt, men blev sparet.

Skjern havde alle mand klar og stillede i stærkeste opstilling.

Der var sæsonrekord i Skjern Bank Arena, men vores godt 40 medrejsende fans styrede begivenhederne på tilskuerpladserne. Stor tak til jer alle for opbakningen.

Næste vigtige opgave er på lørdag kl. 17.10, når vi møder Team Tvis Holstebro på udebane.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse