MicrosoftTeams-image (3)

Suveræn indsats sikrede storsejr i topkampen i Skjern

Klasseforskel er et stort ord, men det var ikke desto mindre tilfældet, da vi sejrede med 30-22 på udebane i Skjern. En sejr, der blev grundlagt i de første 30 minutter på en storslået holdpræstation. Føringen blev udbygget efter pausen til 13 mål ved 28-15 med 10 minutter igen, men så faldt koncentrationen forståeligt, og Skjern fik pyntet på resultatet. 

Skjern kom med tre landsholdsspillere i bagkæden fra kampens start:  Nikolaj Markussen, Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard. Vi havde Simon Hald, 20 år, i midterforsvaret. Sammen med Barud og alle de øvrige stod de klippefast og taktisk velforberedte fra første minut, og i målet spillede Ole Erevik op til sit allerhøjeste niveau – i samtlige 60 minutter.

Martin Larsen lagde ud, som han har spillet i de tidligere kampe. 1-0. Søndergaard udlignede. Det blev 2-2 efter godt syv minutter, men så var der slut for Skjern. Vi kom foran 6-2. Håvard Tvedten var rigtig i målhumør og boltrede sig på fløjen med fire mål ud af de første ni. 

Vi kom foran 12-4, og vi holdt føringen til imponerende 15-7 ved pausen. Vi stækkede Skjerns angrebsspil totalt og spillede klogt i hvert eneste angreb.

Skjern scorede hurtigt to mål i begyndelsen af 2. halvleg, men vi fik spillet stabilseret og opbyggede langsomt, men sikkert føringen til 28-15 mod et modløst Skjern-hold, hvor fløjspilleren Morten Balling markerede sig som Skjerns bedste bagspiller.

Morten Slundt,der spillede en stor kamp, måtte udgå med en mindre skade efter 10 minutter i 2. halvleg. Bag bænken sad også skadede spillere som Isa Guardiola, Stig Bugge, Nicolai Nygaard Pedersen og Marcus Mørk. Olafur Gustafsson var omklædt, men blev sparet.

Skjern havde alle mand klar og stillede i stærkeste opstilling.

Der var sæsonrekord i Skjern Bank Arena, men vores godt 40 medrejsende fans styrede begivenhederne på tilskuerpladserne. Stor tak til jer alle for opbakningen.

Næste vigtige opgave er på lørdag kl. 17.10, når vi møder Team Tvis Holstebro på udebane.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse