pokaler_header_new

Suveræn sejr i højdramatisk opgør i fæstningen Gigantium

En forrygende håndboldkamp med en sikker vinder. Sejr på 33-28 over kIF Kolding København – en sejr, der ikke var ét mål for stort efter en taktisk veludført kamp, hvor vi var overlegne i alle faser. Kun voldte en storspillende Bo Spellerberg os problemer, indtil han seks minutter før tid fik direkte rødt samtidig med Jacob Bagersted.

Vi viste fra kampens start, at sejrsstimen skulle fortsættes i Gigantium, så vi kunne reducere afstanden til KIF Kolding København på førstepladsen. Ole Erevik lukkede helt af i de første minutter, og Mads Mensah bombede boldene ind bag Kasper Hvidt. Det blev 5-2, og i resten af halvlegen var vi foran med tre-fire mål og havde chancer til at føre med flere end tre mål ved pausen.

Både Morten Slundt, Jacob Bagersted, Stig Bugge og ikke mindst Johan Jakobsson scorede vigtige mål efter godt angrebsspil.

Vi fortsatte takterne i 2. halvleg, og til stor jubel for det store publikum i Gigantium lod Kasper Hvidt sig udskifte efter 10 minutters spil, men fem minutter senere var han tilbage i målet igen uden at gøre en synderlig forskel.

Vi havde kampen under kontrol med føringer på fire-fem mål, og da Morten Slundt måtte lade sig udskifte efter et slag på munden,  kom Nicolai Nygaard Pedersen ind og spillede glimrende – kronet med en flot scoring.

Kampens dramatiske højdepunkt opstod efter 24 minutter i 2. halvleg, da Bo Spellerberg blev tacklet af Niclas Barud, og begge spillere tumlede om på jorden. Spellerberg begyndte at skubbe og slå til Barud, og det fik Bagersted fik sende Spellerberg til jorden med et skub. Korrekt direkte rødt kort til begge spillere.

Ingen af de to spillere indberettes for episoden, der dermed ikke udløser karantæne.

Dramatikken fik Gigantium helt op på kogepunktet, og stemningen fortsatte på højeste niveau, da vi i sidste seks minutter spadserede den sikre sejr hjem – bl.a. ud fra en føring på syv mål ved 33-26.  

En dejlig dag/aften i Gigantium.

På onsdag gælder det Skive fH på udebane.

 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...