MicrosoftTeams-image (3)

Suveræn sejr mod SønderjyskE

Dagens udekamp var en tæt affære i begyndelsen – men på ti gyldne minutter i slutningen af første halvleg skabte vi hul til hjemmeholdet, og vi hentede derefter en overbevisende sejr på 31-24 efter pauseføring på 15-8. 

Fra kampens åbning var der masser af intensitet, og det flotte og polerede håndbold lod vente på sig, mens fighten i stedet var i højsædet.

Sådan fortsatte det de første 20 minutter, hvor kampen bølgede frem og tilbage med små føringer til begge mandskaber – men så ramte vi ind i en formidabel periode.

I forsvaret lukkede vi helt af – ikke mindst takket være et svensk plankeværk ved navn Mikael Aggefors, som stod en helt fortrinlig kamp i buret.

Hjemmeholdet blev således holdt helt fra fadet de sidste ti minutter af første halvleg – samtidigt steppede vi et gear op angrebsmæssigt, og 8-8 blev dermed vekslet til pauseføring på 15-8.

Efter pausen kom SønderjyskE bedst ud, og de fik reduceret til 12-17. Vi fandt dog hurtigt ind i vores spil igen, og med fem scoringer på stribe til en timåls-føring fik vi punkteret hjemmeholdets forsøg på et comeback.

I resten af opgøret blev der byttet mål i begge ender, mens SønderjyskE til slut fik pyntet en anelse på slutresultatet, der altså endte med sejr til os på 31-24. 

I offensiven viste Nikolaj Læsø vejen og blev topscorer med syv scoringer, men kampens helt store profil var Mikael Aggefors, der leverede 17 redninger undervejs og en redningsprocent på hele 51,5.

Med resultatet har vi dermed fortsat maksimumpoint i Herre Håndbold Ligaen efter de første fem spillerunder.

I dag blev der også trukket lod til kvartfinalerne i Santander Cup, hvor vi til november skal kæmpe mod Bjerringbro-Silkeborg om en plads i Santander Final4. Kvartfinalen spilles i Jutlander Bank Arena. 

Matchfacts:

SønderjyskE målscorere:
Oliver Eggert 6, Tobias Møller 4, Noah Gaudin 3, Jon Andersen 3, Oskar Sunnefeldt 3, Frederik Ladefoged 2, Alec Smit 1, Thomas Mogensen 1, Sveinn Johannsson 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 7, Sebastian Barthold 5, Felix Claar 4, Lukas Sandell 4, Mark Strandgaard 4, Jonas Samuelsson 2, Buster Juul 2, Benjamin Jakobsen 1, Magnus Saugstrup 1, Simon Gade 1. 

Redninger:

Josip Cavar: 11/34 (32 %)
Kristian Pedersen: 2/8 (25 %)

Mikael Aggefors: 17/33 (52 %)
Simon Gade: 1/9 (11 %)
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse