MicrosoftTeams-image (3)

Svær slutspils-start ude mod formstærke SønderjyskE

Med KIF Kolding Københavns sejr på 27-23 på udebane over Bjerringbro-Silkeborg i aftes er slutspilspulje 1 skudt i gang, og efter dette resultat er stillingen således – med de point, vi og KIF Kolding København havde med over fra grundspillet:

1. KIF Kolding København    1 kamp              4 point
2. Aalborg Håndbold            0 kamp              1 point
3. SønderjyskE                   0 kamp              0 point
4. Bjerringbro-Silkeborg        1 kamp              0 point.

Stillingen viser med al tydelighed vigtigheden af vores kamp lørdag kl. 15.00 i Broager Sparekassen Skansen i Sønderborg, hvor der vil være totalt udsolgt med 2.200 tilskuere på lægterne.

V i møder et SønderjyskE-hold, der indledte grundspillet flot, gik så lidt i stå for at afslutte med en stribe flotte sejre, bl.a. 33-25 i Gigantium for en måned siden. Resultater, der har fået spillerne og klubben til at melde ud, at de går efter en plads i semifinalen.

– Det vil være dejligt at lægge ud med en sejr i Sønderborg, inden vi har hjemmekampe mod BSV og Kolding i de to næste kampe, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. De to hold kender hinanden rigtigt godt, og vi ved, at vi primært skal stoppe formstærke Simon Kristiansen på højre back, Andreas Nielsen på venstre back og Anders Zachariassen på stregen. Toudahl har succes som playmaker, og så er holdet stærkt i kontra-fasen især i højre side med Kenneth Bach Hansen. Desuden er den godt skydende Claus Kjeldgaard tilbage efter en skade.

– Vi skal have vort eget forsvar helt op i gear, og så skal vi vinde målmandsduellen mod deres Anders Petersen, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampens dommere er Martin Gjeding og Mads Hansen.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse