MicrosoftTeams-image (3)

Svær slutspils-start ude mod formstærke SønderjyskE

Med KIF Kolding Københavns sejr på 27-23 på udebane over Bjerringbro-Silkeborg i aftes er slutspilspulje 1 skudt i gang, og efter dette resultat er stillingen således – med de point, vi og KIF Kolding København havde med over fra grundspillet:

1. KIF Kolding København    1 kamp              4 point
2. Aalborg Håndbold            0 kamp              1 point
3. SønderjyskE                   0 kamp              0 point
4. Bjerringbro-Silkeborg        1 kamp              0 point.

Stillingen viser med al tydelighed vigtigheden af vores kamp lørdag kl. 15.00 i Broager Sparekassen Skansen i Sønderborg, hvor der vil være totalt udsolgt med 2.200 tilskuere på lægterne.

V i møder et SønderjyskE-hold, der indledte grundspillet flot, gik så lidt i stå for at afslutte med en stribe flotte sejre, bl.a. 33-25 i Gigantium for en måned siden. Resultater, der har fået spillerne og klubben til at melde ud, at de går efter en plads i semifinalen.

– Det vil være dejligt at lægge ud med en sejr i Sønderborg, inden vi har hjemmekampe mod BSV og Kolding i de to næste kampe, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. De to hold kender hinanden rigtigt godt, og vi ved, at vi primært skal stoppe formstærke Simon Kristiansen på højre back, Andreas Nielsen på venstre back og Anders Zachariassen på stregen. Toudahl har succes som playmaker, og så er holdet stærkt i kontra-fasen især i højre side med Kenneth Bach Hansen. Desuden er den godt skydende Claus Kjeldgaard tilbage efter en skade.

– Vi skal have vort eget forsvar helt op i gear, og så skal vi vinde målmandsduellen mod deres Anders Petersen, siger Nikolaj Jacobsen.

Kampens dommere er Martin Gjeding og Mads Hansen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse