MicrosoftTeams-image (3)

Svær udekamp venter i Skanderborg

Vi fik en god åbning på Herre Håndbold Ligaen med to point i fredags, og nu skal vi jagte endnu en sejr på torsdag i Skanderborg.

Med en overbevisende sejr i Santander Cup mod SUS Nyborg samt to sikre point mod SønderjyskE i ligaen har vi fået en god start på sæsonen.

Det samme kan siges om torsdagens modstander fra Skanderborg. De led ganske vist et nederlag i første ligakamp på udebane mod TTH Holstebro. Forinden det havde de dog sikret sig en stor skalp hjemme i Fælledhallen ved at slå de forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold ud i 1/8 finalen af Santander Cup.

Ser vi på de indbyrdes møder det seneste år, så tegner det ikke positivt for vores vedkommende. Tre opgør er det blevet til – to i ligaen og én i en træningskamp. Alle er endt med Skanderborg som sejrherrer.  

Heldigvis er statistikker til for at blive brudt, og det håber vi er tilfældet torsdag, hvor vi vil kæmpe for at tage sejren og to point med retur nordpå.

Kampen starter kl. 18.30 og kan følges live på tophaandbold.dk.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse