MicrosoftTeams-image (3)

Svær udfordring venter: Topopgør mod BSV

I morgen, onsdag, møder vi Bjerringbro-Silkeborg kl. 20.30 i JYSK Arena, Silkeborg. Der bliver med garanti knald på, og to vigtige point står på spil i morgendagens topbrag.

Efter syv kampe indtager vi en delt førsteplads med 12 point sammen med GOG, mens Bjerringbro-Silkeborg er lige i hælene med 11 point. Selvom det fortsat er tidligt på sæsonen, så er der på papiret lagt op til et ægte topopgør – og der vil uden tvivl også blive gået til stålet fra første fløjt.

For vores vedkommende giver det også lejlighed til at få revanche fra sidste sæsons semifinalenederlag, hvor vi i udekampen led et nederlag på otte mål – samme størrelse som vi måtte se os slået i grundspillet af sidste sæson.

Vi er hårdt opsatte på at få taget revanchen og tage sejren og to vigtige point med retur til Aalborg i morgen – selvom vi er klar over, det kommer til at kræve en mandfolkepræstation af hele holdet.

Der bliver mange spændende dueller at holde øje med i morgendagens brag. Det bliver bl.a. en kamp mellem to af de mest assisterende spillere i Herre Håndbold Ligaen. Både hjemmeholdets Sebastian Skube samt vores egen Ómar Ingi Magnússon er med i top 3 på listen over flest assists i indeværende sæson.

Udfordringen i morgen bliver ikke lettere af, at vi med sikkerhed må undvære Buster Juul, der døjer med knæproblemer. Buster skal igennem en operation og forventes derfor ude et stykke tid. Derudover er Tobias Ellebæk og René Antonsen begge tvivlsomme, og de vil blive testet op til kampstart. Yderligere er Knud Ronau fortsat ikke spilleklar efter sin skade, han pådrog sig under sommerens ungdoms-slutrunde.

Vi kommer dog til at kæmpe med alt, hvad vi har – og vi er klar til at jagte en yderst vigtig sejr tidligt på sæsonen. Slaget skal slås kl. 20.30, og hvis du ikke tager turen til Silkeborg, har du mulighed for at følge med direkte på TV2 Sport.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse