pokal header web

Svendeprøven bestået: Fantastisk flot sejr i Velenje

Svendeprøven bestået med ug og kryds og slange. 

Fantastisk flot kamp af hele holdet på den vanskelige udebane i slovenske Velenje. God taktik, klogt spil, hård fight i 60 minutter, gode redninger i målet og nøglespillere, der præsterede. 

Sejren blev på 30-25 efter føring på 15-11 ved pausen, og bortset fra 1-0 til Gorenje Velenje var vi foran hele kampen. Via 3-1 blev det 6-2 og 9-6, men så kom hjemmeholdet op på 9-9, inden vi lukkede af i forsvaret de sidste 10 minutter af 1. halvleg og gik til pausen med føring på 15-11. 

Mads Mensah Larsen, Morten Slundt, Jacob Bagersted, Tvedten og Erevik førte an, men blev suppleret af de øvrige, der kæmpede og spillede klogt. 

En føring, der gav ro i pausen, og vi indledte 2. halvleg med en flot scoring af Mads Mensah til 16-11, og i resten af halvlegen kom slovenerne ikke tættere end tre mål. 

Med et kvarter igen kom Richard Kappelin på banen og gjorde et flot indhop. Det samme gjorde Nicolai Nygaard Pedersen, der imponerede med tre vigtige scoringer i den sidste fase af kampen, hvor hjemmeholdet gik ultra-offensivt på Slundt og Mensah. I flere perioder viste Håvard Tvedten sin store rutine ved at deltage aktivt i bagspillet og scorede vigtige mål. 

Igen gode forsvarpræstationer af Barud og Christian Jensen, der spillede 60 fejlfrie minutter på højre fløj og scorede på den ene chance, han fik og dækkede flot op. 

Sejren betyder, at vi sætter os på tredjepladsen i puljen med fire point for fire kampe og har nu en pause i Champions League, indtil vi spiller på udebane i Drott Halmstad 17. november. 

Holdet får dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, for allerede på lørdag kl. 17.10 kan du opleve holdet i Gigantium i kampen mod Århus Håndbold.

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse