MicrosoftTeams-image (3)

Svensk vindertype klar til at bombe målene ind i Aalborg-trøjen

– Jeg er en vindertype og bliver aldrig nervøs i en kamp. Jeg tager tingene, som de kommer,  og er klar til bidrage til, at Aalborg Håndbold får succes. Vi har landets bedste publikum, og jeg er sikker på, at vi er med, når medaljerne skal fordeles om otte-ni måneder.

Den hårdtskydende svensker, Emil Berggren, er landet i Aalborg. Som sidste mand i truppen – med i bagagen har han bl.a. to sæsoner i Bergischer HC, hvor han i sidste sæson scorede 95 mål i Bundesligaen.

28 år, født og opvokset i Eskilstuna i Sverige, hvor hans far tog ham med til håndbold for første gang som seks-årig. Han spillede for HK Eskil som første års senior, hvorefter han skiftede til Redbergslieds IK i den bedste svenske række. Derefter gik turen til Sävehof, hvor han vandt tre svenske mesterskaber på stribe, sammen med blandt andre Niclas Barud. Med afsæt i 55 mål i Champions League for Sävehof  fortsatte karrieren i tyske Bergischer HC.  Et mål-instinkt, han viste prøver på med seks fuldtræffere i 2. halvleg mod KIF Kolding København i Super Cup i fredags.  

– Jeg har brugt det meste af mit liv på at træne, sove og spise, men jeg elsker at spille håndbold, og jeg synes, at vi har et stærkt hold med en god blanding af unge og mere rutinerede spillere.  Der er et højt niveau i den danske liga med mange stærke hold, og der bliver mange tætte kampe med stor fysik. Det er klart, at vi endnu ikke er 100 procent sammenspillede, men det bliver bedre for hver træning og hver kamp, siger Emil Berggren, der som yngre spillede både fodbold og gik til gymnastik. Desuden passede han skolegangen på håndboldgymnasiet i Eskil.

Når det er muligt, tilbringer Emil Berggren fritiden sammen med kæresten Jamina Roberts, svensk landsholdsspiller i Team Tvis Holstebro.
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse