pokaler_header_new

Svensk vindertype klar til at bombe målene ind i Aalborg-trøjen

– Jeg er en vindertype og bliver aldrig nervøs i en kamp. Jeg tager tingene, som de kommer,  og er klar til bidrage til, at Aalborg Håndbold får succes. Vi har landets bedste publikum, og jeg er sikker på, at vi er med, når medaljerne skal fordeles om otte-ni måneder.

Den hårdtskydende svensker, Emil Berggren, er landet i Aalborg. Som sidste mand i truppen – med i bagagen har han bl.a. to sæsoner i Bergischer HC, hvor han i sidste sæson scorede 95 mål i Bundesligaen.

28 år, født og opvokset i Eskilstuna i Sverige, hvor hans far tog ham med til håndbold for første gang som seks-årig. Han spillede for HK Eskil som første års senior, hvorefter han skiftede til Redbergslieds IK i den bedste svenske række. Derefter gik turen til Sävehof, hvor han vandt tre svenske mesterskaber på stribe, sammen med blandt andre Niclas Barud. Med afsæt i 55 mål i Champions League for Sävehof  fortsatte karrieren i tyske Bergischer HC.  Et mål-instinkt, han viste prøver på med seks fuldtræffere i 2. halvleg mod KIF Kolding København i Super Cup i fredags.  

– Jeg har brugt det meste af mit liv på at træne, sove og spise, men jeg elsker at spille håndbold, og jeg synes, at vi har et stærkt hold med en god blanding af unge og mere rutinerede spillere.  Der er et højt niveau i den danske liga med mange stærke hold, og der bliver mange tætte kampe med stor fysik. Det er klart, at vi endnu ikke er 100 procent sammenspillede, men det bliver bedre for hver træning og hver kamp, siger Emil Berggren, der som yngre spillede både fodbold og gik til gymnastik. Desuden passede han skolegangen på håndboldgymnasiet i Eskil.

Når det er muligt, tilbringer Emil Berggren fritiden sammen med kæresten Jamina Roberts, svensk landsholdsspiller i Team Tvis Holstebro.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...