pokaler_header_new

Syv spillere i aktion på landshold i disse dage

Dern røde Aalborg Håndbold-trøje er skiftet ud med landsholdstrøjerne i denne uge. Ikke færre end syv spillere er i aktion, og flere kunne have været afsted, hvis de ikke havde døjet med små-skader.

Trioen Mads Mensah Larsen, Morten Slundt og Jacob Bagersted er med, når hele nationen i aften, fredag og søndag tager afsked med Ulrik Wilbek som landstræner i Golden League. Når Morten Slundt kommer på banen, bliver det hans debut på A-landsholdet.

I aften kl. 21.00 spiller holdet i Forum Horsens mod Slovenien, fredag kl. 21.15 i Gigantium i Aalborg mod Norge og søndag kl. 20.15 i NRGi Arena i Aarhus mod Frankrig. Alle tre kampe vises direkte på TV 2.

Det norske landshold er uden “lokalt” islæt, idet Ole Erevik plejer en mindre skade, mens Håvard Tvedten ikke blev udtaget af den nye norske landstræner Christian Berge, klubtræner i Elverum.

Desuden har Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen siden mandag været samlet med U 20-landsholdet i Brøndby og er nu rejst til Prag i Tjekkiet, hvor holdet de kommende dage spiller kvalifikationskampe til EM i Østrig i sommer.

Holdet spiller fredag, lørdag og søndag mod henholdsvis Slovakiet, Polen og Tjekkiet, og de to bedste nationer kvalificerer sig.

Forsvarskrumtappen Niclas Barud har siden mandag været samlet med et ungt svenskt landshold, der i aftes spillede mod Tyskland i Stockholm og vandt 30-25. De to hold mødes igen i aften i Eskildstuna. De svenske landstrænere roser Barud for en god indsats i defensiven.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...