pokaler_header_new

Syvende hjemmesejr i træk

Aftenens kamp endte med to dejlige point efter en sejr på 27-23 over Århus Håndbold. Andreas Holst førte an, og han bombede undervejs 11 scoringer i kassen.

23 dage var der gået siden sidste hjemmekamp, og fra første fløjt var drengene klar til at give de mange fremmødte fuld valuta for pengene. De lagde ud som lyn og torden, og efter seks minutter var vi i front 5-1.

Erik Veje tog herefter timeout for gæsterne, og det satte en stopper for vores forrygende start. Århus sled sig tilbage i kampen, og indhentede langsomt vores føring.

Efter 21 minutter havde de spist hele forspringet ved stillingen 9-9. Seks gyldne minutter resulterede efterfølgende i fem mål på stribe, der hjalp os godt på vej mod pauseføring på 16-11.

Da pausen var ovre fortsatte vi vores gode spil og kæmpede os til 20-13, og det lignende en stensikker sejr – men sådan skulle det ikke være.

Gæsterne havde ikke tænkt sig at give op, og med flere tekniske fejl og store afbrændere fra vores side fik de barberet vores forspring ned til kun to mål.

Så trådte vores to helt store spillere fra dagens kamp i karakter. Andreas Holst hamrede et par kanonkugler i målet, mens Kristian Sæverås diskede op med et par flotte af hans i alt 16 redninger. Og med ét var vi tilbage i kontrol.

Derefter løftede en stående Jutlander Bank Arena os helt i mål til slutresultatet 27-23. Det var en kamp, hvor vi i størstedelen var i kontrol, men gæsterne formåede alligevel af to omgange at få spændingen tilbage i opgøret.

Tobias Ellebæk var igen på tribunen sammen med Buster Juul og Knud Ronau, og det betød masser af spilletid til dagens topscorer Andreas Holst. Undervejs i dagens kamp måtte Henrik Møllgaard også udgå med en skade.

Med dagens sejr er vi nu oppe på 7 sejre af 7 mulige i denne sæson på hjemmebane – 6 af disse har været i den hjemlige liga, hvor vi nu alene indtager førstepladsen. Bjerringbro-Silkeborg har dog en kamp i baghånden.

Næste opgave er af international karakter, når vi på lørdag inviterer til europæisk brag med besøg fra de forsvarende EHF Cup mestre Füchse Berlin. Køb din billet til kampen her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 11, Ómar Ingi Magnússon 4, Sebastian Barthold 4, René Antonsen 3, Magnus Saugstrup 2, Janus Smarason 2, Mark Strandgaard 1.

Målscorere for Århus Håndbold:
Anders Martinussen 7, Nikolaj Læsø 7, Besard Hakaj 3, Torben Petersen 2, Fredrik Schilling 2, Sebastian Henneberg 1, Mads Lønborg 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Århus Håndbold: 1 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen & Martin Gjeding.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.685.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...