MicrosoftTeams-image (3)

Ta’ med i jagten på sæsonens første titel og pokalavancement

Onsdag 25. august spiller vi sæsonens første betydende kamp – og det er ovenikøbet med en titel på spil, når vi møder pokalvinderne fra Mors-Thy Håndbold i årets Speedrecruiters Super Cup.

Super Cuppen spilles i Viborg, hvor vi er en del af et dobbeltstævne, der først byder på kvindernes kamp mellem værterne fra Viborg og Odense. Dette opgør starter kl. 18.30, og vores kamp følger derefter kl. 20.30.

Du kan sikre dig billet i Aalborg Håndbold-området ved at klikke her. Billetterne koster 250 kr. og er gældende til begge titelkampe.

For medlemmer af Aalborg Håndbold Support arrangerer vores fanklub en gratis bustur til Viborg – læs mere her.

Weekenden efter gælder det pokalturneringen, når vi søndag 29. august kl. 14.00 møder HC Midtjylland på udebane i Santander Cuppens 1/8-finale.

Pr. 14 august åbnes der for udeholdets tilskuere til alle kampe, og det er derfor også muligt at tage turen til det midtjyske og støtte drengene i kampen om en plads i pokalturneringens kvartfinale.

Køb din billet til udekampen mod HC Midtjylland her. Ved køb skal du vælge billettypen ”Udehold” i sektion H.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse