pokaler_header_new

Ta’ med i jagten på sæsonens første titel og pokalavancement

Onsdag 25. august spiller vi sæsonens første betydende kamp – og det er ovenikøbet med en titel på spil, når vi møder pokalvinderne fra Mors-Thy Håndbold i årets Speedrecruiters Super Cup.

Super Cuppen spilles i Viborg, hvor vi er en del af et dobbeltstævne, der først byder på kvindernes kamp mellem værterne fra Viborg og Odense. Dette opgør starter kl. 18.30, og vores kamp følger derefter kl. 20.30.

Du kan sikre dig billet i Aalborg Håndbold-området ved at klikke her. Billetterne koster 250 kr. og er gældende til begge titelkampe.

For medlemmer af Aalborg Håndbold Support arrangerer vores fanklub en gratis bustur til Viborg – læs mere her.

Weekenden efter gælder det pokalturneringen, når vi søndag 29. august kl. 14.00 møder HC Midtjylland på udebane i Santander Cuppens 1/8-finale.

Pr. 14 august åbnes der for udeholdets tilskuere til alle kampe, og det er derfor også muligt at tage turen til det midtjyske og støtte drengene i kampen om en plads i pokalturneringens kvartfinale.

Køb din billet til udekampen mod HC Midtjylland her. Ved køb skal du vælge billettypen ”Udehold” i sektion H.
 

faelles-jubel-png

Stor interesse for Sparekassen Danmark Super Cup

For to uger siden blev billetsalget til Sparekassen Danmark Super Cup 2022 sat i salg, og mere end 60% af billetterne er allerede solgt. Der er lagt op til to...
arena-kval-png.png

​Sparekassen Danmark Super Cup skal spilles i Aalborg

Sæsonen 2022/23 indledes traditionen tro med Sparekassen Danmark Super Cup, og Aalborg er nu udset som værtsby for dobbeltbraget, der tæller topkampene mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg samt GOG og Aalborg...
C9FD5320-B201-41AA-A0AE-013831F67748

Super Cup hattrick!

Efter en flot anden halvleg sikrede vi os en sikker sejr på 33-25 i Speedrecruiters Super Cup mod Mors-Thy Håndbold – og vi kan dermed kalde os Super Cup vindere for tredje år i træk.