MicrosoftTeams-image (3)

Ta’ med Aalborg Håndbold Support til AG København – til spotpris

I forbindelse med hjemmekampen mod Århus Håndbold 16. september afholdt Jan Larsen en trøjeauktion, hvor alle penge gik ubeskåret til vores arbejde i Aalborg Håndbold Support. Vi er utroligt beærede over denne støtte og har besluttet at benytte disse penge på et fantastisk tilbud om bustur til udekampen mod mestrene fra AG København lørdag 29. oktober kl. 16.10.

Vi mener selv, at Aalborg Håndbold har Danmarks bedste publikum, og det skal vi bevise på Danmarks største hjemmebane, når AG København byder inden for til et brag af en kamp. Det er lang tid siden, at så mange stjerner har været samlet på samme bane i den danske liga. Hvidt, Hansen, Sigurdsson, Kjelling, Tvedten og Larholm – blot for at nævne nogle få.

I sidste sæsons slutspil var vi kun ni fans fra Aalborg i Brøndby-Hallen, og alligevel kunne spillerne høre os – tænk engang, hvis vi var 50!!!  I den kamp var vi så ualmindelig tæt på at vinde, og kun et mål fra Mikkel Hansen i sidste minut gjorde forskellen.

Med den flotte støtte fra Aalborg Håndbold kan vi tilbyde bustur inkl. entrebillet til kampen for 250 kr. (Børn under 15 år er prisen 175 inkl. entrebillet) for medlemmer og 300 kr (Børn under 15 år 225 kr. inkl. entrebillet) for ikke-medlemmer.

Vi håber, at disse priser vil være med til at få så mange som muligt med til hovedstaden, og at I vil være til at cementere vores plads som landets bedste publikum. 

OBS: Turen gennemføres kun ved min. 40 tilmeldte.

Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside www.aahs.dk

De bedste hilsener

Aalborg Håndbold Support

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse