MicrosoftTeams-image (3)

Ta’ med Aalborg Håndbold Support til AG København – til spotpris

I forbindelse med hjemmekampen mod Århus Håndbold 16. september afholdt Jan Larsen en trøjeauktion, hvor alle penge gik ubeskåret til vores arbejde i Aalborg Håndbold Support. Vi er utroligt beærede over denne støtte og har besluttet at benytte disse penge på et fantastisk tilbud om bustur til udekampen mod mestrene fra AG København lørdag 29. oktober kl. 16.10.

Vi mener selv, at Aalborg Håndbold har Danmarks bedste publikum, og det skal vi bevise på Danmarks største hjemmebane, når AG København byder inden for til et brag af en kamp. Det er lang tid siden, at så mange stjerner har været samlet på samme bane i den danske liga. Hvidt, Hansen, Sigurdsson, Kjelling, Tvedten og Larholm – blot for at nævne nogle få.

I sidste sæsons slutspil var vi kun ni fans fra Aalborg i Brøndby-Hallen, og alligevel kunne spillerne høre os – tænk engang, hvis vi var 50!!!  I den kamp var vi så ualmindelig tæt på at vinde, og kun et mål fra Mikkel Hansen i sidste minut gjorde forskellen.

Med den flotte støtte fra Aalborg Håndbold kan vi tilbyde bustur inkl. entrebillet til kampen for 250 kr. (Børn under 15 år er prisen 175 inkl. entrebillet) for medlemmer og 300 kr (Børn under 15 år 225 kr. inkl. entrebillet) for ikke-medlemmer.

Vi håber, at disse priser vil være med til at få så mange som muligt med til hovedstaden, og at I vil være til at cementere vores plads som landets bedste publikum. 

OBS: Turen gennemføres kun ved min. 40 tilmeldte.

Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside www.aahs.dk

De bedste hilsener

Aalborg Håndbold Support

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse