pokaler_header_new

Taberdømt mod Celje

På baggrund af vores aflyste kamp mod RK Celje Pivovarna Lasko grundet corona-smittetilfælde, er vi jævnfør EHFs reglement blevet taberdømt med resultatet 0-10.

Afgørelsen betyder, at vi med sikkerhed slutter som nummer 4 i EHF Champions Leagues gruppe B uanset udfaldet af torsdagens sidste gruppekampe.

Det betyder dermed, at vi skal møde nummer 5 fra den anden gruppe i 1/8-finalen. Det kan enten blive ungarske MOL-Pick Szeged eller portugisiske FC Porto.

Modstanderen bliver fundet torsdag aften og er afhængig af udfaldet i opgøret mellem Porto og Elverum. Bliver det til portugisisk sejr, skal vi møde FC Porto, mens uafgjort eller norsk sejr betyder en 1/8-finale mod MOL-Pick Szeged.

OPDATERET:

Torsdag aften blev gruppespillet færdigspillet, og det endte med sejr til FC Porto i opgøret mod Elverum. Det betyder derfor, at vi skal møde FC Porto i 1/8-finalen. 

Det bliver dermed en gentagelse af sidste års planlagte 1/8-finale i EHF Champions League, der desværre endte med at blive aflyst grundet Covid-19. 

1/8-finalerne spilles 31. marts/1. april og 7. april/8. april. Grundet vores fjerdeplads i gruppespillet vil vi have hjemmebane i returkampen.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...