MicrosoftTeams-image (3)

Taberdømt mod Celje

På baggrund af vores aflyste kamp mod RK Celje Pivovarna Lasko grundet corona-smittetilfælde, er vi jævnfør EHFs reglement blevet taberdømt med resultatet 0-10.

Afgørelsen betyder, at vi med sikkerhed slutter som nummer 4 i EHF Champions Leagues gruppe B uanset udfaldet af torsdagens sidste gruppekampe.

Det betyder dermed, at vi skal møde nummer 5 fra den anden gruppe i 1/8-finalen. Det kan enten blive ungarske MOL-Pick Szeged eller portugisiske FC Porto.

Modstanderen bliver fundet torsdag aften og er afhængig af udfaldet i opgøret mellem Porto og Elverum. Bliver det til portugisisk sejr, skal vi møde FC Porto, mens uafgjort eller norsk sejr betyder en 1/8-finale mod MOL-Pick Szeged.

OPDATERET:

Torsdag aften blev gruppespillet færdigspillet, og det endte med sejr til FC Porto i opgøret mod Elverum. Det betyder derfor, at vi skal møde FC Porto i 1/8-finalen. 

Det bliver dermed en gentagelse af sidste års planlagte 1/8-finale i EHF Champions League, der desværre endte med at blive aflyst grundet Covid-19. 

1/8-finalerne spilles 31. marts/1. april og 7. april/8. april. Grundet vores fjerdeplads i gruppespillet vil vi have hjemmebane i returkampen.
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse