MicrosoftTeams-image (3)

Tæt på sejren i SønderjyskE, men vi måtte nøjes med uafgjort

Det var tæt på begge point i Skansen i Sønderborg – og vi havde havde fortjent sejren -men 30 sekunder før tid kiksede en aflevering, og så udlignede hjemmeholdet til slutresultatet 25-25.

Vi spillede en flot kamp og ærgerligt, at det ikke lykkedes at få begge point. VI var foran hele kampen på nær ved 11-10 og 12-11 ved pausen. Største føringer var ved 23-20 og 24-21 med tre minutter igen. Ved hjemmeholdets reducering til 22-24 fik Simon Hald to minutters udvisning, hvilket satte os under pres i de efterfølgende angreb.

Især Morten Slundt var stært spillende på højre backen i kampens afslutning, og han var tæt på at krone en flot kamp med at blive matchvinder med vores tre sidste mål.

Vi fik Martin Larsen skadet allerede på første angreb, da han i et svæv ind over midten blev sendt i gulvet med strakte arme af SønderjyskEs Magnus Gullerud. Martin Larsen beskadigede knæet og kom ikke på banen mere i kampen, mens Magns Gullerud heldigt nøjedes med en to minutters udvisning. Vi havde en sygdomsramt Emil Berggren i truppen, men han havde kun kræfter til få minutter på banen.

Det forhindrede os ikke i at komme bedst fra start og var i spidsen indtil 10-9. Sander Sagosen var stærkt spillende, forsvaret stod godt og Søren Westphal havde flotte redninger i målet.

Vi kom bedst ud til 2. halvleg med tre hurtige mål – foran 14-12. Vi førte med et eller to mål  indtil 20-20. Sander Sagosen, Chris Jørgensen og Slundt scorede til 23-20 med seks minutter igen.

Så fulgte den spændende afslutning. Vi havde fortjent bedre, men sådan skulle det ikke være.

På onsdag kl. 18.30 venter KIF Kolding København i Jutlander Bank Arena.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse