pokaler_header_new

Tæt Super Cup med fortjent sejr til Århus Håndbold

Med et hav af misbrugte chancer – især i 1. halvleg – indkasserede vi et fortjent nederlag i kampen om sæsonens første titel. Århus Håndbold vandt 28-27 efter en meget tæt afslutning og kunne dermed juble over titlen, pokalen og de 75.000 kr., som Divisionsforeningen Håndbold havde sat på højkant. Der var 25.000 kr. i trøstepræmie til Aalborg Håndbold.

Håvard Tvedten var ene om at holde fanen højt på hjemmeholdet – set over de 60 minutter. Han scorede 10 mål, heraf mange perler, og først i midten af 2. halvleg missede han sit første forsøg.

Århus Håndbolds offensive forsvar fungerede perfekt, og det havde vi vanskeligt ved at løse. Vi var bagud 13-7 på et tidspunkt i 1. halvleg, men nåede næste op inden pausen ved 11-13.

Vi kom bedre med i 2. halvleg og kom også foran 20-18, men blev hurtigt hentet igen, og resten af kampen haltede vi bagefter med et enkelt mål hele tiden og tabte til sidst.

Næste opgave er allerede på onsdag kl. 19.00, hvor vi spiller 1/8-finale i pokalturneringen på udebane i Herning mod HC Midtjylland fra 1. division.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...