MicrosoftTeams-image (3)

Tæt Super Cup med fortjent sejr til Århus Håndbold

Med et hav af misbrugte chancer – især i 1. halvleg – indkasserede vi et fortjent nederlag i kampen om sæsonens første titel. Århus Håndbold vandt 28-27 efter en meget tæt afslutning og kunne dermed juble over titlen, pokalen og de 75.000 kr., som Divisionsforeningen Håndbold havde sat på højkant. Der var 25.000 kr. i trøstepræmie til Aalborg Håndbold.

Håvard Tvedten var ene om at holde fanen højt på hjemmeholdet – set over de 60 minutter. Han scorede 10 mål, heraf mange perler, og først i midten af 2. halvleg missede han sit første forsøg.

Århus Håndbolds offensive forsvar fungerede perfekt, og det havde vi vanskeligt ved at løse. Vi var bagud 13-7 på et tidspunkt i 1. halvleg, men nåede næste op inden pausen ved 11-13.

Vi kom bedre med i 2. halvleg og kom også foran 20-18, men blev hurtigt hentet igen, og resten af kampen haltede vi bagefter med et enkelt mål hele tiden og tabte til sidst.

Næste opgave er allerede på onsdag kl. 19.00, hvor vi spiller 1/8-finale i pokalturneringen på udebane i Herning mod HC Midtjylland fra 1. division.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse