MicrosoftTeams-image (3)

Tæt Super Cup med fortjent sejr til Århus Håndbold

Med et hav af misbrugte chancer – især i 1. halvleg – indkasserede vi et fortjent nederlag i kampen om sæsonens første titel. Århus Håndbold vandt 28-27 efter en meget tæt afslutning og kunne dermed juble over titlen, pokalen og de 75.000 kr., som Divisionsforeningen Håndbold havde sat på højkant. Der var 25.000 kr. i trøstepræmie til Aalborg Håndbold.

Håvard Tvedten var ene om at holde fanen højt på hjemmeholdet – set over de 60 minutter. Han scorede 10 mål, heraf mange perler, og først i midten af 2. halvleg missede han sit første forsøg.

Århus Håndbolds offensive forsvar fungerede perfekt, og det havde vi vanskeligt ved at løse. Vi var bagud 13-7 på et tidspunkt i 1. halvleg, men nåede næste op inden pausen ved 11-13.

Vi kom bedre med i 2. halvleg og kom også foran 20-18, men blev hurtigt hentet igen, og resten af kampen haltede vi bagefter med et enkelt mål hele tiden og tabte til sidst.

Næste opgave er allerede på onsdag kl. 19.00, hvor vi spiller 1/8-finale i pokalturneringen på udebane i Herning mod HC Midtjylland fra 1. division.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse