MicrosoftTeams-image (3)

Tag med Aalborg Håndbold Support til Magdeburg

Hvis du er medlem af Aalborg Håndbold Support, har du mulighed for at tilmelde dig bustur til vores udekamp mod SC Magdeburg i Tyskland, når vi møder dem i EHF Cuppen søndag 14. februar kl. 17.00 i GETEC Arena i Magdeburg. 

Er du ikke allerede medlem af Aalborg Håndbold, kan du blive det ved at melde dig ind på www.aahs.dk, hvor du også kan læse mere om turen og tilmelde dig. 

SC Magdeburg er et af de stærkeste hold i den tyske Bundesliga, og holdet tæller gode, gamnle kendige som de to tidligere Aalborg-spillere, Jacob Bagersted og Jannick Green og Michael Damgaard, tidligere Team Tvis Holstebro. 

Busturen indledes i Aalborg lørdag 13. februar og ankomst igen til Aalborg mandag morgen 15. februar. Prisen er kun 950 kr, incl. hotelovernatning på dobbeltværelse – 1.200 kr. på enkeltværelse. Dertil kommer billet til håndboldkampen. 

Gå allerede nu ind på www.aahs.dk og tilmeld dig turen. Der er 40 pladser, og de sælges efter først-til-mølle princippet. 

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse