pokaler_header_new

Tag med Aalborg Håndbold Support til Magdeburg

Hvis du er medlem af Aalborg Håndbold Support, har du mulighed for at tilmelde dig bustur til vores udekamp mod SC Magdeburg i Tyskland, når vi møder dem i EHF Cuppen søndag 14. februar kl. 17.00 i GETEC Arena i Magdeburg. 

Er du ikke allerede medlem af Aalborg Håndbold, kan du blive det ved at melde dig ind på www.aahs.dk, hvor du også kan læse mere om turen og tilmelde dig. 

SC Magdeburg er et af de stærkeste hold i den tyske Bundesliga, og holdet tæller gode, gamnle kendige som de to tidligere Aalborg-spillere, Jacob Bagersted og Jannick Green og Michael Damgaard, tidligere Team Tvis Holstebro. 

Busturen indledes i Aalborg lørdag 13. februar og ankomst igen til Aalborg mandag morgen 15. februar. Prisen er kun 950 kr, incl. hotelovernatning på dobbeltværelse – 1.200 kr. på enkeltværelse. Dertil kommer billet til håndboldkampen. 

Gå allerede nu ind på www.aahs.dk og tilmeld dig turen. Der er 40 pladser, og de sælges efter først-til-mølle princippet. 

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...