pokaler_header_new

THW Kiel til Aalborg onsdag med frisk sejr over Barcelona

Næppe har vi sat fødderne på nordjysk grund igen efter fire hårde kampe mod Bundesliga-hold i Tyskland, før vi skal i aktion igen. Og igen mod et tysk top-mandskab. Denne gang selveste THW Kiel i en kamp, der spilles nu på onsdag 16. august kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena.

Landin, René Toft og co. kommer til Aalborg med en frisk sejr over selveste FC Barelona, som søndag blev besejret 35-29 i en kamp foran 6.500 tilskuere i Lanxess Arena i Köln.

THW Kiel har indledt jagten på en sæson, hvor de igen vil kæmpe med om det tyske mesterskab og nå langt i Champions League. Aron Kristjanssons islandske cheftræner-kollega, Alfred Gislason, kommer til Aalborg med hele sin stjerneparade af spillere anført af de to danske landsholdsspillere, Niklas Landin og René Toft Hansen.

Domagoj Duvnjak er tilbage efter sin skade. Playmakeren Miha Zarabec er kommet fra Celje, højre fløjen Ole Rahmel fra Erlangen og venstre fløjen Emil Frend Öfors fra Allingsås i Sverige som erstatning for den langtidsskadede Santos.

Landin danner fortsat målmandsduo med den tyske landsholdskeeper, Andreas Wolf. Dertil kommer stjernespillere som Steen Weinhold, Christian Dissinger, Nikola Bilyk, Lukas Nilsson, Marko Vujin, Christian Zeits, Niklas Ekberg, Rune Dahmke og Patrick Wiencek.

Det er fortsat muligt at købe billetter til kampen på www.aalborghaandbold.dk

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...