MicrosoftTeams-image (3)

Tidligt topopgør onsdag kl. 18.30 på udebane i Aarhus

Cheftræner Erik Veje, Århus Håndbold, var før denne sæson ude at melde, at han råder over et både stærkt og bredt mandskab med stort potentiale.  Indtil videre har holdet indfriet cheftrænerens forventninger og er efter fem kampe på en delt andenplads med syv point for fem kampe – det samme som os. (HC Midtjylland kan med en sejr i aftenens kamp mod Team Tvis Holstebro rykke op på andenpladsen med otte point).

Vi har ligesom onsdagens modstandere fået en godkendt start på sæsonen og er fortsat ubesejret – dog med tre uafgjorte kampe i bagagen. Vi ved, at der som altid venter en yderst vanskelig opgave på onsdag i NRGi Arena i Aarhus, hvor vi har tabt de seneste to sæsoner.

– Vi skal holde vort niveau fra kampen mod GOG i fredags og gerne lægge lidt på, for på onsdag er vi på udebane, og Rune Ohm og co. har større rutine og mere fysik at byde ind med, siger cheftræner Jesper Jensen, der glæder sig over fremgangen i angrebsspillet i fredags.

Århus Håndbold råder fortsat den rutinerede stamme med Jan Tromle Nielsen i målet, Mads Lind på stregen, Henrik Hansen som playmaker og Rune Ohm på højre back. Sidstnævnte beviste så sent som i fredags på Mors, at han fortsat har gang i venstre hånden: Otte rene mål, heraf Århus' første seks mål i 2. halvleg.

De rutinerede spillere suppleres bl.a. af nytilkomne Torben Petersen, venstre back, fra Odder Håndbold, Elijan Dzankovic, Jannik Mazur, Rasmus Nielsen, Mikkel Saad og Frederik Krarup.

Kampen spilles onsdag kl. 18.30 i NRGi Arena og dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse