MicrosoftTeams-image (3)

Til sæsonkort-indehavere: Forny dit sæsonkort senest 7. juni

Nuværende sæsonkort-indehavere har nu mulighed for at forny deres sæsonkort til den spændende 2013-2014 sæson, der blandt andet byder på minimum fem hjemmekampe i Champions League.

Sæsonkort-indehavere har forkøbsret til deres nuværende pladser indtil og med fredag 7. juni. Fra mandag 10. juni gives salget af sæsonkort til næste sæson frit til øvrige interesserede.

Prisen for et sæsonkort er 1.700 kr. Denne prisen er gældende ved køb senest 1. august. Derefter stiger prisen til 1.800 kr.

Alle nuværende sæsonkort-indehavere har modtaget mail fra os om fornyelse af kortet. Skulle du mod forventning ikke have modtaget mailen, er du velkommen til at kontakte os på info@aalborghaandbold.dk.

Sæsonkortet giver adgang til samtlige hjemmekampe i ligaen, incl. slutspil og evt. semifinale og finale, kampe i pokalturneringen, excl. evt. Final4 og alle hjemmekampe i Champions League.

Desuden giver kortet adgang til pre-season-kamp mod Flensburg-Handewtt 3. august i august og et special-arrangement til en udvalgt hjemmekamp i sæsonens løb med traktement og en øl/vand.

Du kan forny dit sæson ved at klikke ind på www.aalborghaandbold.dk

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse