pokaler_header_new

Tilbage i Jutlander Bank Arena

Søndag eftermiddag er der igen tophåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena, når vi spiller årets første hjemmekamp. Fredericia kommer på besøg i HTH Herreligaen, og du kan følge kampen live på vores Facebook-side fra kl. 13.30. 

I torsdags tog vi hul på anden halvsæson, hvor vi desværre måtte se os slået i Skanderborg efter en tæt kamp.

Søndagens modstander fra Fredericia var i aktion onsdag, og de måtte ligeledes se sig slået i årets første ligakamp, hvor de tabte 31-38.

Vi er derfor stærkt opsatte på at sætte to point på kontoen søndag – og det er særdeles vigtige point, der er på spil, for begge mandskaber.

I toppen af tabellen har vi brug for to point for at fastholde vores forspring ned til tredjepladsen, mens gæsterne fra Fredericia er et point efter en slutspilsplads.

Kampstart er kl. 14.00, og du kan som nævnt følge med på vores Facebook-side fra kl. 13.30, hvor vi livestreamer kampen. 

Livestream på Facebook og konkurrencer

For at markere starten på en spændende anden halvsæson har vi ekstra mange aktiviteter i forbindelse med livestreamningen. Vi har bl.a. hele fire konkurrencer i forbindelse med morgendagens kamp, hvor du har mulighed for at vinde lækre præmier.

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 14.00. 

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller

I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.

Quiz i samarbejde med Himmerland Forsikring
I samarbejde med Himmerland Forsikring kan du quizze i Aalborg Håndbold relaterede spørgsmål. De har stillet tre gavekort á 500 kr. på højkant til vores webshop, og vinderne vil blive offentliggjort i pausen live på vores Facebook-side. Du deltager i konkurrencen ved at klikke på dette link – sidste frist for at afgive sine svar er søndag kl. 14.30.

Xsided Quiz i samarbejde med Aalborg Forsyning
Kl. 13.50 er der Xsided quiz i samarbejde med Aalborg Forsyning. Quizzen vil blive vist i vores livestream, og du kan deltage hjemmefra ved at hente Xsided app’en og benytte koden 974662. Følg med og vær klar kl. 13.50, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort på 200 kr. til vores webshop. 

Program for livestream

  • Kl. 13.30: Livestream starter og vores kommentator-duo byder velkommen
  • Kl. 13.35: Interview med assistenttræner Arnór Atlason, direktør Jan Larsen og Buster Juul
  • Kl. 13.50: Xsided quiz
  • Kl. 14.00: Kampstart
  • Pausen: Interview med Jonas Samuelsson og Sebastian Henneberg
  • Pausen: Udtrækning af konkurrencevindere
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...