pokal header web

Tilbage i Jutlander Bank Arena

Efter knap tre uger uden hjemmekampe er vi fredag aften igen tilbage i vante omgivelser, når Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer på besøg.

Kampen er den tredje sidste i grundspillet, og det begynder for alvor at spidse til. Hvert point kan derfor vise sig at få altafgørende betydning.

GOG sejrede onsdag aften, og de tilbageerobrede dermed førstepladsen, som de nu indtager med 36 point – et point mere end vi har på andenpladsen.

Det er dermed kun en sejr, der tæller i morgen, så vi kan sætte fynboerne under maksimalt pres forud for grundspillets afgørelse.

Med en sejr kan vi samtidigt næsten definitivt sikre os en top 2 placering, som vil give os to point med videre til slutspilspuljen. Der hersker derfor ingen tvivl om vigtigheden af fredagens kamp.

Vores modstander fredag aften har hentet tre point i deres seneste tre kampe – herunder et enkelt point på udebane mod TTH Holstebro.

Pointene har givet dem lidt luft til den direkte nedrykningsplads, og de kan med point fredag aften spille sig endnu tættere på definitivt at undgå den direkte nedrykning.

Der er altså vigtige point på spil i begge ender af tabellen, og der kommer uden tvivl tryk på kedlerne fredag aften i Jutlander Bank Arena, hvor mere end 4.000 allerede har sikret sig sin billet.

Du kan dog fortsat nå at få fingrene i din billet og støtte drengene i jagten på to vigtige point mod vestjyderne fredag aften. Kampstart er kl. 18.30, og du kan købe din billet lige her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse