pokaler_header_new

Tilbage på førstepladsen

En fremragende holdindsats resulterede i en sejr på 26-38 i dagens udekamp mod Århus Håndbold. Vi spillede os dermed tilbage i front af Herre Håndbold Ligaen foran mere end 400 medrejsende tilhængere, som gav os en forrygende opbakning hele kampen igennem.

Knap to ugers kamppause har vi haft oven på triumfen til Final4. Og der var da også noget rust, som skulle bankes af i kampens indledning.

Hjemmeholdet kom således foran 8-5 efter blot 10 minutters spil. Det fik cheftræneren til dommerbordet, og tropperne blev samlet til timeout.

Efterfølgende fik vi mere tempo i tingene, og vi fik vendt rundt på tingene og spillet os i front 8-9. Det var bl.a. med flere redninger fra Aggefors i målet, som i den grad spillede sig op kampen igennem.

Vi fortsatte de gode takter halvegen ud, og kunne således gå i omklædningsrummet med en føring på 15-18.

Ser vi bort fra de første 10 minutter af første halvleg, blev der spillet med stor koncentration hele vejen rundt, og viljen fejlede bestemt heller ikke noget.

Det samme var billedet fra anden halvlegs start, hvor vi hurtigt tog en føring på fem mål. Den føring kom aldrig for alvor i fare i anden halvleg, og specielt det sidste kvarter gik det stærkt, hvor vi slog sejren fast endegyldigt i overbevisende stil.

Det skete til stor fornøjelse for de mange medrejsende fans, der var med til at skabe en flot ’rød mur’ bag det ene mål – og det var en mur, der kunne høres hele kampen igennem.

En kæmpe respekt og tak skal lyde til jer alle sammen, der var med til at bære drengene frem til dagens vigtige sejr.

Med sejren ligger vi os nemlig et point foran GOG inden sidste spillerunde. Sejren betyder samtidigt, at vi er sikre på at slutte i top 2 og dermed få to point med videre til slutspillet.

Vi har nu også skæbnen i egne hænder og kan selv sikre os førstepladsen i grundspillet med en sejr hjemme over KIF Kolding. Denne kamp spilles næste lørdag 6. april kl. 15.30 – køb din billet til denne kamp her.

Topscorer i dagens kamp blev Ómar Ingi Magnússon med 9 scoringer. Det krydrede han med 5 assists, og han fejrede dermed hans hjemkomst på sin gamle hjemmebane med manér.

MATCHFACTS:

Målscorere for Århus Håndbold: 
Besard Hakaj 6, Tobias Møller 6, Anders Martinusen 4, Sebastian Henneberg 3, Nikolaj Læsø 2, Nikolai Vinther 2, Anton Laursen 1, Peter Lund 1, Torben Petersen 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 9, Mark Strandgaard 5, Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 4, Sebastian Barthold 4, Magnus Saugstrup 4, Jesper Meinby 3, Henrik Møllgaard 2, Mikael Aggefors 1, Frederik Bech 1, René Antonsen 1. . 

Redninger:
Jens Fredsgaard 9/39 (23 %)
Christoffer Bonde 3/9 (33 %)

Mikael Aggefors 17/42 (40 %)
Kristian Sæverås 0/1 (0 %)

Udvisninger:
Århus Håndbold: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen. 

Dagens tilskuertal i Ceres Arena var 2.776. 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...