MicrosoftTeams-image (3)

Tilfreds direktør glæder sig til kommende udfordringer

Aalborg Håndbold direktør Jan Larsen er tilfreds dagen derpå efter vores vigtige sejr torsdag aften mod TTH Holstebro. Nu glæder han sig til et lille pusterum, inden sæsonen for alvor går ind i sin afgørende fase.

De to bedste hold i grundspillet får hver to point med i slutspillet, og med sejren tog vi et vigtigt skridt mod en placering i top 2. Og det glæder naturligvis Jan Larsen:

– Vi er selvfølgelig meget tilfredse med gårsdagens resultat, som kan få enorm stor betydning for os. Vi ved dog samtidigt, at det blot var et af mange skridt, der skal tages, for at opnå vores mål i denne sæson.

Der venter os nu halvanden uges kampfri, inden vi mandag 4. marts spiller 5. runde af næste års Santander Cup mod AGF, Århus – og det bliver startskuddet til en spændende periode.

Efterfølgende venter tre grundspilskampe – to af disse hjemme i Jutlander Bank Arena. Her skal det afgøres, hvorvidt vi kan tage to point med videre til slutspillet. Mens vi også skal forsøge at lægge maksimalt pres på GOG i kampen om førstepladsen.

Inden grundspillet slutter venter der os også et kæmpe Final4-stævne i BOXEN i weekenden 16./17. marts, hvor vi vil gå benhårdt efter at sikre os vores første pokaltriumf. I det hele taget er det en periode, som direktøren ser meget frem til.

– Nu kan vi puste ud et par dage, samle kræfter og så komme tilbage endnu stærkere til den afgørende fase. Der venter os nogle enormt spændende udfordringer, og vi er stærkt opsatte på at hente metal hjem til Aalborg – og helst af den fineste slags, startende allerede i næste måned til Final4, slutter Jan Larsen.

Du kan fortsat købe billetter til det store Final4-stævne i BOXEN og støtte os i jagten på vores første pokaltriumf. Billetter kan købes her – husk at vælge din plads i Aalborg Håndbold afsnittet.

Vores to sidste hjemmekampe i grundspillet er mod Lemvig-Thyborøn fredag 8. marts kl. 18.30, og KIF Kolding lørdag 6. april i grundspillets sidste spillerunde. Grundet TV er kampen mod KIF Kolding netop blevet flyttet 30 minutter, så den nu spilles kl. 15.30.

Køb billetter til de to kampe her.
 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse