MicrosoftTeams-image (3)

Tilskuer-rekord står for fald i nyt top-brag mod Kolding

Førstepladsen i slutspilspuljen er i spil og nyt drama i vente, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding København tørner sammen i Gigantium lørdag 13. april kl. 15.00. Som altid, når de to hold mødes, er der stor forhåndsinteresse for kampen, og der er allerede solgt 3.500 billetter.

– Det bliver en af sæsonens helt store kampe i Gigantium, og jeg forudser et brag af en kamp mellem to formstærke hold med en perlerække af stjernespillere. Der er allerede nu så stor efterspørgsel på billetter til kampen, at sæsonrekorden på godt 4.100 tilskuere står for fald, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Den nuværende sæson-rekord i Gigantium blev netop sat, da KIF Kolding København sidst var på besøg – i februar, da Aalborg Håndbold vandt 23-22 efter et medrivende drama.

– Der er altid spænding og dramatik, når de to hold mødes. Begge hold går benhårdt efter sejren på lørdag – en sejr, der er tæt på at give adgang til semifinalen til det vindende hold, siger Jan Larsen.

– Vi glæder os til en forhåbentlig spændende kamp med masser af drama og fuld knald på de 4.200-4.300 tilskuere i Gigantium. Begge hold ser ud til at have ramt storformen på det rigtige tidspunkt, så det bliver håndbold i verdensklasse,  forudser Jan Larsen.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse