pokaler_header_new

Tilskuer-rekord står for fald i nyt top-brag mod Kolding

Førstepladsen i slutspilspuljen er i spil og nyt drama i vente, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding København tørner sammen i Gigantium lørdag 13. april kl. 15.00. Som altid, når de to hold mødes, er der stor forhåndsinteresse for kampen, og der er allerede solgt 3.500 billetter.

– Det bliver en af sæsonens helt store kampe i Gigantium, og jeg forudser et brag af en kamp mellem to formstærke hold med en perlerække af stjernespillere. Der er allerede nu så stor efterspørgsel på billetter til kampen, at sæsonrekorden på godt 4.100 tilskuere står for fald, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Den nuværende sæson-rekord i Gigantium blev netop sat, da KIF Kolding København sidst var på besøg – i februar, da Aalborg Håndbold vandt 23-22 efter et medrivende drama.

– Der er altid spænding og dramatik, når de to hold mødes. Begge hold går benhårdt efter sejren på lørdag – en sejr, der er tæt på at give adgang til semifinalen til det vindende hold, siger Jan Larsen.

– Vi glæder os til en forhåbentlig spændende kamp med masser af drama og fuld knald på de 4.200-4.300 tilskuere i Gigantium. Begge hold ser ud til at have ramt storformen på det rigtige tidspunkt, så det bliver håndbold i verdensklasse,  forudser Jan Larsen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...