MicrosoftTeams-image (3)

Tiltrængt point på kontoen på god fight i intens kamp

Så kom der point på kontoen igen. 30-30 mod Team Tvis Holstebro i en tæt og spændende kamp med skiftende føringer, hvor begge hold havde chance for bringe sig afgørende foran.

Team Tvis Holstebro var foran 27-23 med ni minutter tilbage, men vi kom hurtigt på 27-27, og det blev både 28-28 og 29-29, inden Team Tvis Holstebro bragte sig foran 30-29. Kristian Kjelling udlignede til 30-30, inden vestjyderne fik bolden til sidst. Holdet tog time out med 12 sekunder igen, men til sidst blev Jacob Greens skud reddet af Ole Erevik.

Vi var i front i hele 1. halvleg og havde flere gange muligheden for at bringe os afgørende foran. Største føring var ved 8-3 efter 11 min og 14-10, inden Team Tvis Holstebro kom bedre med til sidst , og holdene gik til pausen med 15-13 til hjemmeholdet.

Der var klare fremskridt at spore fra indsatsen i de to seneste kampe, og optimismen fik et ekstra hak op ad med føring på 18-13 i begyndelsen af 2. halvleg, da Jacob Bagersted var sikkerheden selv i sine afslutninger.

Herefter gik angrebsspillet i stå, og gæsterne kom foran for første gang siden 1-0 ved 21-20 efter 13 minutter. Vi havde krise i angrebsspillet, og vestjyderne udnyttede den større bredde på bænken ved at sætte Joacim Erntsson på banen. Han styrede angrebsspillet op til føring på 27-23.

Derefter fulgte den spændende afslutning, hvor der blev kæmpet hårdt om hver eneste bold, og kampen sluttede meget retfærdigt 30-30.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse