MicrosoftTeams-image (3)

Titelforsvaret indledes onsdag aften

Onsdag aften skal vi tage første skridt som forsvarende pokalmestre, når vi på udebane kl. 19.30 møder Stoholm Håndbold i Santander Cuppens 6. runde.

Vi er presset på ressourcer inden onsdagens kamp, hvor vi er uden Magnus Saugstrup, der slog sin skulder i mandagens kamp mod Skjern.

Derudover må vi stadig se bort fra langtidsskadede Andreas Holst, Knud Ronau og Buster Juul, mens anfører René Antonsen er tvivlsom med en skade omkring albuen.

Alligevel må vi dog naturligvis påtage os favoritrollen, når der fløjtes til kamp onsdag aften. Målet er da også soleklart – vi skal til Stoholm, sikre videre avancement og dermed tage første step i jagten på en ny pokaltriumf.

Vinderen af opgøret booker en plads i 1/8 finalen, som spilles på den anden side af sommerferien. For to sæsoner siden mødte vi ligeledes Stoholm i 6. runde. Dengang blev det til en sikker sejr, og vi håber at kunne gentage dette onsdag aften.

Stoholm har i indeværende sæson huseret i 1. division, hvor de med en 10. plads blev en del af nedrykningsspillet. Her var de ude i to tætte opgør mod Roskilde, hvor de måtte se sig slået, og onsdagens modstander skal derfor en tur ned i 2. division.

Opgøret kan følges på vores facebook side, hvor vi løbende vil oplyse resultater undervejs i kampen, mens vi også vil opdatere fra kampen i vores Instagram-story.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse