pokaler_header_new

TMS Ringsted kommer på besøg

Søndag eftermiddag gæster de sjællandske ligaoprykkere Jutlander Bank Arena i vores 12. kamp i Herre Håndbold Ligaen denne sæson. Kampstart er kl. 14.00.

I onsdags var drengene i aktion igen for første gang efter landskampspausen, og der sikrede vi os en forløsende sejr mod Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale og bookede dermed billet til Final4.

Momentum skal nu tages med videre til Herre Håndbold Ligaen og opgøret mod TMS Ringsted, hvor det er top mod bund, og vi må betegnes som store favoritter.

Det sjællandske mandskab har langt fra fået en optimal pointhøst efter deres tilbagevenden til den bedste danske herreliga, og de står noteret med et enkelt point efter deres første ti kampe.

Ringsted-mandskabet har dog ikke manglet mange marginaler, før det billede kunne have set noget anderledes ud.

På nær en enkelt afklapsning mod Bjerringbro-Silkeborg, har alle deres kampe været afgjort med maksimalt fem måls forskel. En af de tætte kampe var i ugen op til landskampspausen, hvor de hentede uafgjort i TTH Holstebro på en scoring af Morten Jensen på frikast efter tid – han står desuden noteret for 77 mål indtil videre i sæsonen, og det gør ham til delt ligatopscorer.

Søndag er det så vores tur til at krydse klinger med Ringsted-mandskabet, hvor målet er sat mod ligasejr nummer ti i indeværende sæson. 

Med point i kampen kan vi i øvrigt udbygge vores stime som ubesejret på hjemmebane i Herre Håndbold Ligaens grundspil til 21 kampe.

Om det lykkedes bliver afgjort søndag fra kl. 14.00. Kampen vil ikke blive vist i TV, og grundet rettigheder har vi desværre ikke mulighed for at streame kampen. Er du ikke på plads i Jutlander Bank Arena, kan du i stedet følge opgøret i tekst spil for spil på tophaandbold.dk/livescore.

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? Kan du tippe kampens resultat har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. 
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...