MicrosoftTeams-image (3)

TMS Ringsted kommer på besøg

Søndag eftermiddag gæster de sjællandske ligaoprykkere Jutlander Bank Arena i vores 12. kamp i Herre Håndbold Ligaen denne sæson. Kampstart er kl. 14.00.

I onsdags var drengene i aktion igen for første gang efter landskampspausen, og der sikrede vi os en forløsende sejr mod Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale og bookede dermed billet til Final4.

Momentum skal nu tages med videre til Herre Håndbold Ligaen og opgøret mod TMS Ringsted, hvor det er top mod bund, og vi må betegnes som store favoritter.

Det sjællandske mandskab har langt fra fået en optimal pointhøst efter deres tilbagevenden til den bedste danske herreliga, og de står noteret med et enkelt point efter deres første ti kampe.

Ringsted-mandskabet har dog ikke manglet mange marginaler, før det billede kunne have set noget anderledes ud.

På nær en enkelt afklapsning mod Bjerringbro-Silkeborg, har alle deres kampe været afgjort med maksimalt fem måls forskel. En af de tætte kampe var i ugen op til landskampspausen, hvor de hentede uafgjort i TTH Holstebro på en scoring af Morten Jensen på frikast efter tid – han står desuden noteret for 77 mål indtil videre i sæsonen, og det gør ham til delt ligatopscorer.

Søndag er det så vores tur til at krydse klinger med Ringsted-mandskabet, hvor målet er sat mod ligasejr nummer ti i indeværende sæson. 

Med point i kampen kan vi i øvrigt udbygge vores stime som ubesejret på hjemmebane i Herre Håndbold Ligaens grundspil til 21 kampe.

Om det lykkedes bliver afgjort søndag fra kl. 14.00. Kampen vil ikke blive vist i TV, og grundet rettigheder har vi desværre ikke mulighed for at streame kampen. Er du ikke på plads i Jutlander Bank Arena, kan du i stedet følge opgøret i tekst spil for spil på tophaandbold.dk/livescore.

Vil du tilføje lidt ekstra spænding til opgøret? Kan du tippe kampens resultat har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. 
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse