pokal header web

To point på kontoen i åbningskampen

Så er Aalborg Håndbold i gang. To point på kontoen efter en sejr på 30-25 over Nordsjælland – en fortjent sejr set over de 60 minutter, selv om der var udfald undervejs.

Vi lagde ud med en godkendt 1. halvleg foran et oplagt og stort publikum i Gigantium på 2.615. Spillet var koncentreret, og Nordsjælland blev holdt nede på 11 mål – ikke mindst takket være storspil af Ole Erevik i målet. Et niveau, han holdt i hele kampen, og han var stærkt medvirkende til sejren.

Cheftræner Jakob Vestergaard måtte i løbet af eftermiddagen modtage afbud fra Håvard Tvedten, der er sengeliggende med influenza.

Henrik Møllgaard bankede det første mål i nettet for Aalborg Håndbold, og holdet trak fra til 8-5, bl.a. på en række gode mål af holdets nye svenske højre back, Johan Jakobsson.

Begyndelsen på 2. halvleg var katastrofal i begge ender af banen. Nordsjælland scorede fem mål på fem minutter og var pludselig foran 17-15, men igen bød Kristian Kjelling ind med en flot enkeltmandspræstation, så vi kom foran 23-20 efter 17 minutter.

Keeper Søren Pedersen gjorde et godt og vigtigt indhop midt i halvlegen ved et straffekast fra Chris Jørgensen. Søren P. reddede sjællændernes forsøg flot.

Det blev 25-22, men nærmere kom Nordsjælland ikke. Holdet scorede kun fem mål i de sidste kvarter. Forsvaret lukkede godt af, og kiksede det, så var Erevik på pletten.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse