pokaler_header_new

To point på kontoen i åbningskampen

Så er Aalborg Håndbold i gang. To point på kontoen efter en sejr på 30-25 over Nordsjælland – en fortjent sejr set over de 60 minutter, selv om der var udfald undervejs.

Vi lagde ud med en godkendt 1. halvleg foran et oplagt og stort publikum i Gigantium på 2.615. Spillet var koncentreret, og Nordsjælland blev holdt nede på 11 mål – ikke mindst takket være storspil af Ole Erevik i målet. Et niveau, han holdt i hele kampen, og han var stærkt medvirkende til sejren.

Cheftræner Jakob Vestergaard måtte i løbet af eftermiddagen modtage afbud fra Håvard Tvedten, der er sengeliggende med influenza.

Henrik Møllgaard bankede det første mål i nettet for Aalborg Håndbold, og holdet trak fra til 8-5, bl.a. på en række gode mål af holdets nye svenske højre back, Johan Jakobsson.

Begyndelsen på 2. halvleg var katastrofal i begge ender af banen. Nordsjælland scorede fem mål på fem minutter og var pludselig foran 17-15, men igen bød Kristian Kjelling ind med en flot enkeltmandspræstation, så vi kom foran 23-20 efter 17 minutter.

Keeper Søren Pedersen gjorde et godt og vigtigt indhop midt i halvlegen ved et straffekast fra Chris Jørgensen. Søren P. reddede sjællændernes forsøg flot.

Det blev 25-22, men nærmere kom Nordsjælland ikke. Holdet scorede kun fem mål i de sidste kvarter. Forsvaret lukkede godt af, og kiksede det, så var Erevik på pletten.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...