MicrosoftTeams-image (3)

To point på kontoen i åbningskampen

Så er Aalborg Håndbold i gang. To point på kontoen efter en sejr på 30-25 over Nordsjælland – en fortjent sejr set over de 60 minutter, selv om der var udfald undervejs.

Vi lagde ud med en godkendt 1. halvleg foran et oplagt og stort publikum i Gigantium på 2.615. Spillet var koncentreret, og Nordsjælland blev holdt nede på 11 mål – ikke mindst takket være storspil af Ole Erevik i målet. Et niveau, han holdt i hele kampen, og han var stærkt medvirkende til sejren.

Cheftræner Jakob Vestergaard måtte i løbet af eftermiddagen modtage afbud fra Håvard Tvedten, der er sengeliggende med influenza.

Henrik Møllgaard bankede det første mål i nettet for Aalborg Håndbold, og holdet trak fra til 8-5, bl.a. på en række gode mål af holdets nye svenske højre back, Johan Jakobsson.

Begyndelsen på 2. halvleg var katastrofal i begge ender af banen. Nordsjælland scorede fem mål på fem minutter og var pludselig foran 17-15, men igen bød Kristian Kjelling ind med en flot enkeltmandspræstation, så vi kom foran 23-20 efter 17 minutter.

Keeper Søren Pedersen gjorde et godt og vigtigt indhop midt i halvlegen ved et straffekast fra Chris Jørgensen. Søren P. reddede sjællændernes forsøg flot.

Det blev 25-22, men nærmere kom Nordsjælland ikke. Holdet scorede kun fem mål i de sidste kvarter. Forsvaret lukkede godt af, og kiksede det, så var Erevik på pletten.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse