pokal header web

To sejre i de første kampe fortjener maksimal opbakning

Cheftræner Jakob Vestergaard har fået svar på en del spørgsmål i de to første kampe, og det har været overvejende positivt. Faktum er i hvert fald, at der står fire point for to kampe ud for Aalborg Håndbold i tabellen.

Det giver en god mental ballast, og den plus en masse fysiske ressourcer bliver der brug for, når vi skal i ilden igen onsdag kl. 19.30 i Gigantium Arena, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg.

Det er to hold, der begge har planer om at spille om medaljer i maj 2012, når turneringen rundes af, men meget kan ske inden da.

Skjern Håndbold har igen oprustet til denne sæson med tilgang af landsholdsspilleren Kasper Søndergaard på højre back, Andres Toudahl på venstre fløj og playmakeren Lasse Mikkelsen fra Kolding, tidligere AaB-spiller og med håndboldopdragelse i Hjallerup.

På Skjern-holdet er yderligere to tidligere AaB-spillere, Thomas Klitgaard og Kristian Gjessing, og de udgør en væsentlig del af det gennem rutinerede Skjern-hold anført af Jesper Jensen og Claus Møller Jakobsen med en stærk målmandsduoen bestående af Tim Winkler og veteranen Kristian Asmussen.

Skjern er kommet dårligt fra start med to kampe og nul point, men også mod to vanskelige modstandere, AG København på udebane og lokalrivalerne Team Tvis Holstebro på hjemmebane. I sidstnævnte kamp måtte holdet undvære en sygdomsramt Kasper Søndergaard, der ventes med onsdag i Gigantium.

Cheftræner Jakob Vestergaard gør klar til kampen med en skadesfri trup, og Håvard Tvedten er klar til sin første kamp på hjemmebane, efter at han måtte melde fra til kampen mod Nordsjælland på grund af sygdom.

Mød op i Gigantium på onsdag og giv den maksimal gas for at bakke hjemmeholdet op. De fortjener det. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse