MicrosoftTeams-image (3)

To sejre i de første kampe fortjener maksimal opbakning

Cheftræner Jakob Vestergaard har fået svar på en del spørgsmål i de to første kampe, og det har været overvejende positivt. Faktum er i hvert fald, at der står fire point for to kampe ud for Aalborg Håndbold i tabellen.

Det giver en god mental ballast, og den plus en masse fysiske ressourcer bliver der brug for, når vi skal i ilden igen onsdag kl. 19.30 i Gigantium Arena, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg.

Det er to hold, der begge har planer om at spille om medaljer i maj 2012, når turneringen rundes af, men meget kan ske inden da.

Skjern Håndbold har igen oprustet til denne sæson med tilgang af landsholdsspilleren Kasper Søndergaard på højre back, Andres Toudahl på venstre fløj og playmakeren Lasse Mikkelsen fra Kolding, tidligere AaB-spiller og med håndboldopdragelse i Hjallerup.

På Skjern-holdet er yderligere to tidligere AaB-spillere, Thomas Klitgaard og Kristian Gjessing, og de udgør en væsentlig del af det gennem rutinerede Skjern-hold anført af Jesper Jensen og Claus Møller Jakobsen med en stærk målmandsduoen bestående af Tim Winkler og veteranen Kristian Asmussen.

Skjern er kommet dårligt fra start med to kampe og nul point, men også mod to vanskelige modstandere, AG København på udebane og lokalrivalerne Team Tvis Holstebro på hjemmebane. I sidstnævnte kamp måtte holdet undvære en sygdomsramt Kasper Søndergaard, der ventes med onsdag i Gigantium.

Cheftræner Jakob Vestergaard gør klar til kampen med en skadesfri trup, og Håvard Tvedten er klar til sin første kamp på hjemmebane, efter at han måtte melde fra til kampen mod Nordsjælland på grund af sygdom.

Mød op i Gigantium på onsdag og giv den maksimal gas for at bakke hjemmeholdet op. De fortjener det. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse