MicrosoftTeams-image (3)

To sejre i de første kampe fortjener maksimal opbakning

Cheftræner Jakob Vestergaard har fået svar på en del spørgsmål i de to første kampe, og det har været overvejende positivt. Faktum er i hvert fald, at der står fire point for to kampe ud for Aalborg Håndbold i tabellen.

Det giver en god mental ballast, og den plus en masse fysiske ressourcer bliver der brug for, når vi skal i ilden igen onsdag kl. 19.30 i Gigantium Arena, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg.

Det er to hold, der begge har planer om at spille om medaljer i maj 2012, når turneringen rundes af, men meget kan ske inden da.

Skjern Håndbold har igen oprustet til denne sæson med tilgang af landsholdsspilleren Kasper Søndergaard på højre back, Andres Toudahl på venstre fløj og playmakeren Lasse Mikkelsen fra Kolding, tidligere AaB-spiller og med håndboldopdragelse i Hjallerup.

På Skjern-holdet er yderligere to tidligere AaB-spillere, Thomas Klitgaard og Kristian Gjessing, og de udgør en væsentlig del af det gennem rutinerede Skjern-hold anført af Jesper Jensen og Claus Møller Jakobsen med en stærk målmandsduoen bestående af Tim Winkler og veteranen Kristian Asmussen.

Skjern er kommet dårligt fra start med to kampe og nul point, men også mod to vanskelige modstandere, AG København på udebane og lokalrivalerne Team Tvis Holstebro på hjemmebane. I sidstnævnte kamp måtte holdet undvære en sygdomsramt Kasper Søndergaard, der ventes med onsdag i Gigantium.

Cheftræner Jakob Vestergaard gør klar til kampen med en skadesfri trup, og Håvard Tvedten er klar til sin første kamp på hjemmebane, efter at han måtte melde fra til kampen mod Nordsjælland på grund af sygdom.

Mød op i Gigantium på onsdag og giv den maksimal gas for at bakke hjemmeholdet op. De fortjener det. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Atter millionoverskud i Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold leverede i sæsonen 2022-23 et økonomisk resultat på 1,73 mio. kr. før skat, og har dermed for 13. år i træk overskud. Selvom den forgangne sæson ikke levede...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen

Skulderskade ikke så slem som frygtet

Skulderskade ikke så slem som frygtet. Lukas Nilsson ude i op til fire uger. Den svenske back er mandag formiddag blevet MR-scannet i sin skulder, efter han i lørdagens kamp...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Tre kampe får nye spilletidspunkter

Tre kampe i efterårets Herreliga har fået justeret spilletidspunkterne. Se dem alle her. Grundet praktiske årsager og hensyn til TV er følgende tre kampe således blevet justeret. Lørdag den 11....

Håndbold i verdensklasse