pokal header web

To testkampe i den kommende uge

Mandag aften spiller Aalborg Håndbold den første af januar måneds i alt tre testkampe, som cheftræner Stefan Madsen her ser frem mod.

Inden det for alvor går løs igen i Herreligaen lørdag den 3. februar mod GOG, skal kampformen pudses af for Aalborg Håndbold med i alt tre testkampe, hvoraf de første to spilles i den kommende uge mod henholdsvis Elitesport Vendsyssel mandag aften, samt Aarhus HC onsdag aften.

– Januar måned er altid lidt tung for spillertruppen, fordi der er så mange træningspas med fysisk træning, o generelt bare meget tid i træningshallen. Derfor er de her kampe nogle gode lyspunkter, der gør det sjovt at komme ud af de vante rammer.

– Derudover er det samtidig en god mulighed for at komme ud og vise os frem i de lokale foreninger, så vi glæder os til i den kommende uge at besøge Aalborg KFUM og Aabybro HK. Normalvis er det nogle fine arrangementer og en god oplevelse for alle, både spillere og fans, så det glæder vi os meget til, forklarer cheftræner Stefan Madsen søndag formiddag.

– Spillemæssigt har vi jo en god stamme af folk tilbage, der ikke er med ved EM-slutrunden, og de har alle behov for at få nogle minutter i benene. Samtidig kan de der ikke har spillet så meget i løbet af efteråret få muligheder for at vise sig frem, ligesom vi har nogle ting i defensiven som vi gerne vil arbejde mere med, lyder det videre fra Stefan Madsen, der bevidst har planlagt rækkefølgende på de i alt tre testkampe i januar måned.

– Med respekt for de modstanderne i de tre kampe, så starter vi mod Elitesport Vendsyssel, som vi har et rigtig godt forhold til og samarbejde med. Onsdag gælder det så Aarhus HC, der umiddelbart er et noget stærkere hold, og er et mandskab med ambitioner og et godt fundament. Endelig afslutter vi mod Mors-Thys ligamandskab den 23. januar, så det er god trappe af modstandere frem mod forårspremieren mod GOG.

– Derudover spiller det også ind, at vi allerede har mødt Mors-Thy to gange i grundspillet, så det er helt bevidst, at vi ikke ønsker at spille testkampe mod de hold som vi skal møde i den resterende del af grundspillet, forklarer Stefan Madsen videre.

Mandagens kamp afvikles kl. 18.30 i KFUM Hallen i Aalborg, mens onsdagens kamp spilles kl. 19.30 mod Aarhus HC i DGI Huset i Aabybro. 

Læs mere om billetsalg til kampen på Aabybro HK’s Facebook-side.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse