MicrosoftTeams-image (3)

To testkampe i den kommende uge

Mandag aften spiller Aalborg Håndbold den første af januar måneds i alt tre testkampe, som cheftræner Stefan Madsen her ser frem mod.

Inden det for alvor går løs igen i Herreligaen lørdag den 3. februar mod GOG, skal kampformen pudses af for Aalborg Håndbold med i alt tre testkampe, hvoraf de første to spilles i den kommende uge mod henholdsvis Elitesport Vendsyssel mandag aften, samt Aarhus HC onsdag aften.

– Januar måned er altid lidt tung for spillertruppen, fordi der er så mange træningspas med fysisk træning, o generelt bare meget tid i træningshallen. Derfor er de her kampe nogle gode lyspunkter, der gør det sjovt at komme ud af de vante rammer.

– Derudover er det samtidig en god mulighed for at komme ud og vise os frem i de lokale foreninger, så vi glæder os til i den kommende uge at besøge Aalborg KFUM og Aabybro HK. Normalvis er det nogle fine arrangementer og en god oplevelse for alle, både spillere og fans, så det glæder vi os meget til, forklarer cheftræner Stefan Madsen søndag formiddag.

– Spillemæssigt har vi jo en god stamme af folk tilbage, der ikke er med ved EM-slutrunden, og de har alle behov for at få nogle minutter i benene. Samtidig kan de der ikke har spillet så meget i løbet af efteråret få muligheder for at vise sig frem, ligesom vi har nogle ting i defensiven som vi gerne vil arbejde mere med, lyder det videre fra Stefan Madsen, der bevidst har planlagt rækkefølgende på de i alt tre testkampe i januar måned.

– Med respekt for de modstanderne i de tre kampe, så starter vi mod Elitesport Vendsyssel, som vi har et rigtig godt forhold til og samarbejde med. Onsdag gælder det så Aarhus HC, der umiddelbart er et noget stærkere hold, og er et mandskab med ambitioner og et godt fundament. Endelig afslutter vi mod Mors-Thys ligamandskab den 23. januar, så det er god trappe af modstandere frem mod forårspremieren mod GOG.

– Derudover spiller det også ind, at vi allerede har mødt Mors-Thy to gange i grundspillet, så det er helt bevidst, at vi ikke ønsker at spille testkampe mod de hold som vi skal møde i den resterende del af grundspillet, forklarer Stefan Madsen videre.

Mandagens kamp afvikles kl. 18.30 i KFUM Hallen i Aalborg, mens onsdagens kamp spilles kl. 19.30 mod Aarhus HC i DGI Huset i Aabybro. 

Læs mere om billetsalg til kampen på Aabybro HK’s Facebook-side.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse