MicrosoftTeams-image (3)

To x Team Tvis Holstebro – først liga-kamp fredag

Kursen er sat mod Holstebro to gange inden for den næste uge. I morgen fredag gælder det opgøret i Boxer Herreligaen og næste torsdag kvartfinalen i pokalturneringen Santander Cup. Begge kampe spilles kl. 20.30, og pokalkampen i næste uge kan ses på TV 2 Sport.

Vi har de seneste sæsoner spillet mange tætte opgør mod Team Tvis Holstebro, og det ligner de to kommende kampe også. Vi har revanche til gode fra sidst, vi mødtes. Det var semifinalen ved Final4 i Jutlander Bank Arena i marts, hvor vi tabte 28-21. Til gengæld vandt vi 24-23 sidst, vi spillede i Gråkjær Arena, hvor vi på et tidspunkt var bagud med ni mål.

Siden er der sket en del udskiftninger hos Team Tvis Holstebro og forsvarsformationen er ændret til det mere defensive under cheftræner Patrick Westerholm. Væk er brødrene Damgaard, og bagkæden udgøres nu primært af formstærke Peter Balling, Jonas Larholm og islændingen Sigurbergur Sveinsson, der er kommet fra Bundesligaen. Patrick Wiesmach og Magnus Bramming er to meget farlige fløje, der er stærke i kontrasspillet.

– Vi skal undgå at give Team Tvis Holstebro mulighed for kontraer, så vi kan komme hjem og stå solidt i vort forsvar, siger cheftræner Jesper Jensen, der endnu har spørgsmålstegn ud for spillere, der døjer med små-skader.

Før kampen er vi på en delt førsteplads i ligaen med KIF Kolding med 12 point for ni kampe, mens Team Tvis Holstebro har otte point for syv kampe på 9.-pladsen. Ligaen er så tæt som næste aldrig tidligere set med få point mellem de øverste otte-ni hold.  

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse