MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag i årets sidste kamp

Efter to aflyste kampe grundet Covid-19 er holdet nu klar til årets sidste kamp i HTH Herreligaen. Og der venter noget af et nytårsbrag, når ligaens 1’er og 2’er møder hinanden.

Også dagens modstander fra GOG har haft to aflyste kampe omkring juledagene grundet smitte i truppen, men begge hold er klar til kamp på årets næstsidste dag.

Stillingen er derfor uændret, da vi fortsat ligger på en andenplads med 25 point efter 16 kampe forud for dagens kamp. GOG har skabt sig et hul og står noteret for 31 point efter lige så mange kampe.

Det vil vi gøre alt for at formindske i dagens kamp. De spillere, der har været ramt af Covid-19, har i dag gennemgået et sundhedstjek og er alle klar til at komme i aktion.

Vi er derfor kun uden Jonas Samuelsson, som fortsat er i isolation, samt langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen.

Du kan følge med i kampen hjemme fra sofaen direkte på TV2 Sport. Kampstart er 20.30 med optakt fra 20.20.

Lad os runde året af på bedste vis. Vi er klar til kamp!

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse