pokaler_header_new

Topbrag i årets sidste kamp

Efter to aflyste kampe grundet Covid-19 er holdet nu klar til årets sidste kamp i HTH Herreligaen. Og der venter noget af et nytårsbrag, når ligaens 1’er og 2’er møder hinanden.

Også dagens modstander fra GOG har haft to aflyste kampe omkring juledagene grundet smitte i truppen, men begge hold er klar til kamp på årets næstsidste dag.

Stillingen er derfor uændret, da vi fortsat ligger på en andenplads med 25 point efter 16 kampe forud for dagens kamp. GOG har skabt sig et hul og står noteret for 31 point efter lige så mange kampe.

Det vil vi gøre alt for at formindske i dagens kamp. De spillere, der har været ramt af Covid-19, har i dag gennemgået et sundhedstjek og er alle klar til at komme i aktion.

Vi er derfor kun uden Jonas Samuelsson, som fortsat er i isolation, samt langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen.

Du kan følge med i kampen hjemme fra sofaen direkte på TV2 Sport. Kampstart er 20.30 med optakt fra 20.20.

Lad os runde året af på bedste vis. Vi er klar til kamp!

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.