MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag i årets sidste kamp

Efter to aflyste kampe grundet Covid-19 er holdet nu klar til årets sidste kamp i HTH Herreligaen. Og der venter noget af et nytårsbrag, når ligaens 1’er og 2’er møder hinanden.

Også dagens modstander fra GOG har haft to aflyste kampe omkring juledagene grundet smitte i truppen, men begge hold er klar til kamp på årets næstsidste dag.

Stillingen er derfor uændret, da vi fortsat ligger på en andenplads med 25 point efter 16 kampe forud for dagens kamp. GOG har skabt sig et hul og står noteret for 31 point efter lige så mange kampe.

Det vil vi gøre alt for at formindske i dagens kamp. De spillere, der har været ramt af Covid-19, har i dag gennemgået et sundhedstjek og er alle klar til at komme i aktion.

Vi er derfor kun uden Jonas Samuelsson, som fortsat er i isolation, samt langtidsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen.

Du kan følge med i kampen hjemme fra sofaen direkte på TV2 Sport. Kampstart er 20.30 med optakt fra 20.20.

Lad os runde året af på bedste vis. Vi er klar til kamp!

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse