MicrosoftTeams-image (3)

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard.

Efter et skuffende nederlag til OTP Bank Pick Szeged i Machineseeker EHF Champions League, venter lørdag eftermiddag en ny stor udfordring på udebane, når Aalborg Håndbold i Jyske Bank Arena i Odense møder GOG.

– I morgen venter en anden turnering og en anden kamp, og vi ved at kampene mod GOG altid har sit eget liv. De er kommet godt tilbage på sporet og har i går haft en stor aften mod Veszprem med en sejr på hjemmebane. For begge hold gælder det nu hurtigt om at blive klar igen, og vi ser altid frem til de drabelige opgør mod hinanden, indleder Henrik Møllgaard. 

GOG har haft en lidt rodet start i ligaen, bl.a. med nederlag til SønderjyskE og flere uafgjorte resultater, og ligger inden eftermiddagens kamp på en ottendeplads med seks point efter fem kampe. 

Dog har de kørt rent bord i Machineseeker EHF Champions League med tre sejre ud af tre mulige, hvor det så sent som i går aftes blev til en flot sejr på 36-30 mod mastodonterne fra Veszprém.

– Jeg forventer to hold, der kender hinanden ud og ind. Og så håber vi jo, at vi kan få revanche fra Super Cup. Vi er i hvertfald klar til at vise, at vi har lært mest af den kamp.

– Selvom tabellen viser lidt noget andet, er jeg ikke i tvivl om, at de er højere placeret, når grundspillet skal afsluttes. 

Hvis vi skal vinde den her kamp, kan vi ikke tillade os endnu engang at lave de mange fejl, der sneg sig ind i vores sidste møde.

Henrik Møllgaard er ikke bange for at indrømme, at der skal andre boller på suppen.

– Hvis vi skal vinde den her kamp, kan vi ikke tillade os endnu engang at lave de mange fejl, der sneg sig ind i vores sidste møde, og så er vi nødt til at komme med mere, end vi bragte til bordet i onsdagens kamp mod Szeged. På den måde vinder man ikke mod hold som dem her.

– Vi skal have styr på GOG’s skytter, som har vist, de er brandvarme i øjeblikket. Vi havde selv svært ved at styre Mensing i Super Cuppen, og så er vi også nødt til selv at passe lidt bedre på bolden, så vi selv får chancen for at dominere fysisk, som vi gerne vil.

Kampstart er kl. 16.10 i Jyske Bank Arena, og her er Møllgaard og co. klar til at jagte to point og udbygge føringen i ligaen yderligere.

– Det er altid en kæmpe håndboldfest i Odense, hvor vi har spillet mange kampe den seneste sæson, og jeg håber at se en masse røde trøjer på lægterne til at hjælpe os til sejren. Det giver altid lidt ekstra energi at høre vores fans i lydkulissen dernede. Vi glæder os i hvertfald, afslutter Møllgaard.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse