pokaler_header_new

Topbrag i vente

Der er et topbrag i vente lørdag eftermiddag i Sparekassen Danmark Arena, når HTH Herreligaens nr. 1 og 2 krydser klinger. Vi møder sidste sæsons semifinalemodstander GOG, som fortsat er ubesejret i ligaen.

Efter et uheldigt nederlag mod Ribe-Esbjerg i sidste weekend skal vi tilbage på sporet for at holde os inde i kampen om at vinde grundspillet. Efter lørdagens nederlag er vi fortsat på 18 point for 11 kampe. 

Der er dog siden hed blevet tanket godt på selvtilliden efter den historiske sejr over de tyske mestre THW Kiel i onsdagens EHF Champions League kamp. Nu gælder det to vigtige point i den hjemlige liga.

GOG er kommet flyvende fra start og står derfor noteret for 22 point ud af 22 mulige. Det skal der laves om på lørdag, når de kommer på besøg i en endnu engang udsolgt Sparekassen Danmark Arena. 

Vi har historisk set et godt tav på det sydfynske hold. I de seneste seks interne opgør er det blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort mod GOG.

Vi er fortsat uden Aron Pálmarsson efter et slag i hovedet mod Ribe-Esbjerg, Jesper Nielsen med lyskeproblemer samt Martin Larsen grundet en forstrækning i læggen. 

Det vil blive testet op til kampen, om René Antonsen er klar til kamp.

Kampstart er 16.10, og har du ikke nået at sikre dig billet til kampen, kan den følges direkte på TV2.

Rigtig god kamp!

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.