MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag mod Skjern Håndbold lørdag kl. 13.30 i Gigantium

Det er fortsat tidligt på sæsonen, men ikke for tidligt at tale om topbrag, når vi lørdag kl. 13.30 møder Skjern Håndbold i Gigantium. Begge hold har fortsat de dramatiske semifinaler fra sidste sæson frisk i erindring, og historisk har de to hold altid givet hinanden rigtige herrefights.

Tilsæt dertil Jesper Jensens rolle som cheftræner i Aalborg Håndbold efter 13 sæsoner som spiller i Skjern Håndbold. Et ekstra krydderi i en i forvejen spændende håndbold-lækkerbidsken sådan en lørdag eftermiddag i Gigantium, hvor der igen kommer godt gang i den på lægterne i Gigantium.

Både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold har fået en godkendt start på sæsonen og er noteret for fire for tre kampe. Vi er fortsat ubesejret, mens Skjern har tabt udekampen mod SønderjyskE, men vundet hjemme over oprykkerne fra Odder Håndbold og ærke-fjenderne fra Team Tvis Holstebro, der onsdag aften blev spillet baglæns ud af hallen i Skjern af Møllgaard og co. – med 34-25, efter at Skjern på et tidspunkt førte med 11 mål.

Der var anderledes smæk for skllingen og spænding på Mors, da vi vandt 23-22 – igen en kamp, hvor vi dækkede godt op og målmændene leverede varen.

– Selvfølgelig bliver det specielt at stå i spidsen for det hold, der møder et Skjern-hold, hvor jeg har spillet sammen med de fleste af spillerne i mange sæsoner. Men det ændrer ikke ved, at det er en kamp som alle andre kampe, og vi forbereder os på akkurat samme måde som vi plejer. Jeg har selvfølgelig et ekstra godt kendskab til Skjern-holdets spil og de individuelle kvaliteter, men det er jo ikke mig, der er inde på banen. Jeg kan forberede vort hold så godt som muligt og forhåbentligt rækker det til sejr, siger Jesper Jensen.

– Det bliver igen en kamp mellem to stærke forsvar, og det bliver meget fysisk betonet i begge ender af banen. Det er ikke sikkert, at det bliver så kønt, men jeg tør godt love intensitet og fight, siger Jesper Jensen.

Kampens dommere er Mads Hansen og Martin Gjeding, og har du endnu ikke sikret dig billet til den spændende kamp, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk – ligesom det er muligt at købe billetter ved indgangen i Gigantium.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse