MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag mod Skjern Håndbold lørdag kl. 13.30 i Gigantium

Det er fortsat tidligt på sæsonen, men ikke for tidligt at tale om topbrag, når vi lørdag kl. 13.30 møder Skjern Håndbold i Gigantium. Begge hold har fortsat de dramatiske semifinaler fra sidste sæson frisk i erindring, og historisk har de to hold altid givet hinanden rigtige herrefights.

Tilsæt dertil Jesper Jensens rolle som cheftræner i Aalborg Håndbold efter 13 sæsoner som spiller i Skjern Håndbold. Et ekstra krydderi i en i forvejen spændende håndbold-lækkerbidsken sådan en lørdag eftermiddag i Gigantium, hvor der igen kommer godt gang i den på lægterne i Gigantium.

Både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold har fået en godkendt start på sæsonen og er noteret for fire for tre kampe. Vi er fortsat ubesejret, mens Skjern har tabt udekampen mod SønderjyskE, men vundet hjemme over oprykkerne fra Odder Håndbold og ærke-fjenderne fra Team Tvis Holstebro, der onsdag aften blev spillet baglæns ud af hallen i Skjern af Møllgaard og co. – med 34-25, efter at Skjern på et tidspunkt førte med 11 mål.

Der var anderledes smæk for skllingen og spænding på Mors, da vi vandt 23-22 – igen en kamp, hvor vi dækkede godt op og målmændene leverede varen.

– Selvfølgelig bliver det specielt at stå i spidsen for det hold, der møder et Skjern-hold, hvor jeg har spillet sammen med de fleste af spillerne i mange sæsoner. Men det ændrer ikke ved, at det er en kamp som alle andre kampe, og vi forbereder os på akkurat samme måde som vi plejer. Jeg har selvfølgelig et ekstra godt kendskab til Skjern-holdets spil og de individuelle kvaliteter, men det er jo ikke mig, der er inde på banen. Jeg kan forberede vort hold så godt som muligt og forhåbentligt rækker det til sejr, siger Jesper Jensen.

– Det bliver igen en kamp mellem to stærke forsvar, og det bliver meget fysisk betonet i begge ender af banen. Det er ikke sikkert, at det bliver så kønt, men jeg tør godt love intensitet og fight, siger Jesper Jensen.

Kampens dommere er Mads Hansen og Martin Gjeding, og har du endnu ikke sikret dig billet til den spændende kamp, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk – ligesom det er muligt at købe billetter ved indgangen i Gigantium.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse