pokal header web

Topbrag mod Skjern Håndbold lørdag kl. 13.30 i Gigantium

Det er fortsat tidligt på sæsonen, men ikke for tidligt at tale om topbrag, når vi lørdag kl. 13.30 møder Skjern Håndbold i Gigantium. Begge hold har fortsat de dramatiske semifinaler fra sidste sæson frisk i erindring, og historisk har de to hold altid givet hinanden rigtige herrefights.

Tilsæt dertil Jesper Jensens rolle som cheftræner i Aalborg Håndbold efter 13 sæsoner som spiller i Skjern Håndbold. Et ekstra krydderi i en i forvejen spændende håndbold-lækkerbidsken sådan en lørdag eftermiddag i Gigantium, hvor der igen kommer godt gang i den på lægterne i Gigantium.

Både Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold har fået en godkendt start på sæsonen og er noteret for fire for tre kampe. Vi er fortsat ubesejret, mens Skjern har tabt udekampen mod SønderjyskE, men vundet hjemme over oprykkerne fra Odder Håndbold og ærke-fjenderne fra Team Tvis Holstebro, der onsdag aften blev spillet baglæns ud af hallen i Skjern af Møllgaard og co. – med 34-25, efter at Skjern på et tidspunkt førte med 11 mål.

Der var anderledes smæk for skllingen og spænding på Mors, da vi vandt 23-22 – igen en kamp, hvor vi dækkede godt op og målmændene leverede varen.

– Selvfølgelig bliver det specielt at stå i spidsen for det hold, der møder et Skjern-hold, hvor jeg har spillet sammen med de fleste af spillerne i mange sæsoner. Men det ændrer ikke ved, at det er en kamp som alle andre kampe, og vi forbereder os på akkurat samme måde som vi plejer. Jeg har selvfølgelig et ekstra godt kendskab til Skjern-holdets spil og de individuelle kvaliteter, men det er jo ikke mig, der er inde på banen. Jeg kan forberede vort hold så godt som muligt og forhåbentligt rækker det til sejr, siger Jesper Jensen.

– Det bliver igen en kamp mellem to stærke forsvar, og det bliver meget fysisk betonet i begge ender af banen. Det er ikke sikkert, at det bliver så kønt, men jeg tør godt love intensitet og fight, siger Jesper Jensen.

Kampens dommere er Mads Hansen og Martin Gjeding, og har du endnu ikke sikret dig billet til den spændende kamp, kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk – ligesom det er muligt at købe billetter ved indgangen i Gigantium.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse