MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag mod Team Tvis Holstebro onsdag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena

Der er topbrag på menuen, når vi onsdag kl. 19.30 byder velkommen til Team Tvis Holstebro i Jutlander Bank Arena. Vestjyderne er på førstepladsen i ligaen med fire spillerunder tilbage i grundspillet. De har 32 point, mens vi er nummer fem med 27 point. 

– Vores målsætning er at slutte blandt de fire bedste i grundspillet for at få points med over i slutspillet. Vi er et enkelt point efter fjerdepladsen, og det betyder, at hver af de fire sidste kampe er finaler for os, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi skal komme med alt, vi har, og forhåbentligt viser måltavlen sejr til os, når de 60 minutter er spillet. 

– Vi har stor respekt for Team Tvis Holstebro, der sæsonen igennem har vist stor evne til at slå til i kampens sidste minutter og hente sejrene. De giver aldrig op, så det gælder om at fighte og spille klogt. Team Tvis Holstebros styrke er den holdet i sig selv. Snart er det ene spiller, der blomstrer op i kampene, snart en anden. 

Jonas Larholm har været omdrejningspunktet i angrebet i størstedelen af sæsonen, men han er nu ude resten af sæsonen efter en skulderoperation. I hans sted træder rutinerede Jac Karlsson straks i karakter, og han er playmakeren, der kan sætte ikke mindst højre backen Peter Balling i scene. På højre fløj altid farlige Patrick Wiesmach, der både er scoringssikker og eminent til at erobre bolde i forsvaret. 

Vi vandt opgøret i Holstebro i første runde tilbage i oktober, men tabte en uge senere kvartfinalen i pokalen efter omkamp. 

Kampen i morgen dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

Du kan sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk, og du kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen – for kun 89 kr. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. 
 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse