MicrosoftTeams-image (3)

Topbrag på udebane i Skjern fredag aften

Før topbraget på udebane i Skjern fredag aften har vi ét til fælles med de grønblusede vestjyder. Begge hold har tabt til Ribe-Esbjerg. Vi har kun indkasseret det ene nederlag i sæonens hidtidige 12 kampe (10 kampe i 888ligaen og to kampe i Santander Cup), mens Skjern har tabt tre kampe.

Med 18 point for 10 kampe er vi alene på førstepladsen i liagen, mens Skjern Håndbold i skrivende stund er nummer tre med 14 point. Ud over Ribe-Esbjerg har Skjern tabt til Bjerringbro-Silkeborg og HC Midtjylland.

Uanset stillingen i ligaen og tidligere kampe, så ved vi, hvad vi går ind til fredag aften: Hård fight og en taktisk præget kamp mod Klitgaard, Myrhol og co. En kamp, som begge hold hader at tabe. Et åbent opgør, hvor vi skal finde de takter frem, som indtil videre har betydet, at vi er ubesejrede på udebane i denne sæson.

Begge hold har fuld fokus på 888ligaen i denne sæson, da ingen af os er med i europæiske turneringer, og kampen på fredag er ligeledes generalprøve på semifinalen i Final4 i Aalborg lørdag 4. februar.

Skjern kommer med bagspillerne Kasper Søndergaard og Lasse Mikkelsen i topform suppleret af Markus Olsson på venstre back og Daniel Svensson. På stregen Myrhol og Klitgaard og på fløjene, René Rasmussen og Bjarke Christensen. I målet Søren Pedersen og norske Magnus Dahl.

Kampen spilles fredag kl. 19.30 og dømmes af Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.  Du kan se kampen direkte på TV 2 Sport.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse